Stäng
 Mascaraguiden  – hitta din perfekta mascara

Mascaraguiden

– hitta din perfekta mascara

Drömmer du om längre ögonfransar? Eller riktigt mycket volym? Kanske vill du få till lash-lift effekten? Ett trick för att hitta din perfekta mascara är att utgå från vilket resultat du vill ha. Oavsett vad du är ute efter så finns vår mascaraguide här för att hjälpa dig!

Vill du att dina ögonfransar ska se långa ut? Satsa på en bra mascara vars formula innehåller fibrer som förlänger fransarna, som i klassikern Telescopic Mascara Black. Mascaran har även en precisionsborste som bygger upp och framhäver varje frans från rot till topp.

Drömmer du om mer volym, men vill behålla en naturlig look? Då passar en tät borste och lättarbetad formula som lägger sig fint runt varje frans.
Testa vår ikoniska mascara Volume Million Lashes med sin härliga borste skapar fint separerade fransar som är fulla av volym #worthamillion.

Vill du ha en dramatisk look med mycket fransvolym? Satsa på en mascaraborste som har lite längre borststrån för att ge maximal volym. Välj till exempel Paradise Extatic som med sin mega fiberborste och härlig krämiga formula ger dig vackert voluminösa fransar.

Vill du ge dina fransar ett lyft för att göra dem mer synliga?
Ett vinklat borstskaft hjälper dig att komma åt alla fransar och lyfter dem från roten – resultatet blir ett riktigt oemotståndlig lash lift-effekt med massor av volym och längd! 

Prova unika Unlimited Mascara som ser till att varenda ögonfrans får en lash lift-effekt på nolltid – den böjbara borsten gör att du enkelt kommer åt överallt. Längden och volymen vet inga gränser! 😍

Älskar du en intensiv mascaralook, långa fransar och mycket volym? Den rätta lösögonfranseffekten får du med våra tvåstegsmascaror. Testa False Lash Superstar X-fiber där du grundar med en kolsvart volymgivande primer och sedan bygger fantastisk  längd med en fiberladdad formula.

#message

Mer information / Läs mer