Maximera din makeup-potential

Att investera tid i att förfina din makeup borde belönas med långvarig verkan. Men att bibehålla ett orört makeup-utseende som tål svett, väder och vind är ingen enkel uppgift.

Vanligen löser lagret med foundation upp sig, ögonskuggan veckas, eyelinern smetas ut och läppstiftet sipprar in i de fina linjerna runt dina läppar. Det som började som en felfri makeup när du gick ut slutar ofta med ett tilltufsat utseende efter en lång dag på språng.

På L'Oréal Paris har upptäckt hemligheten för att uppnå ett makeup-utseende som håller. Överraskande nog handlar det mindre om teknik och mer om att använda produkter som perfekt passar till din hud.

När du väljer rätt makeupprodukter kan du skapa ett kladdfritt utseende som håller i timmar. Vi har samlat de finaste makeupprodukterna i en rutin framtagen för att din makeup ska se fräsch ut hela dagen.

Upptäck kraften hos personlig skönhet med L'Oréal Paris.

Få din makeup att hålla hela dagen lång

Bevara ditt utseende med Infaillible 3-Second Setting Mist från L'Oréal Paris.

Denna fixeringssprej säkrar att din makeup håller, att den inte smetar och är på plats i upp till 36 timmar*.

Med Infaillible 3-Second Setting Mist kan du sluta oroa dig om din makeup och fokusera på att erövra dagen, från gryning till skymning.

*Konsumenttest, 106 kvinnor

KÖP ONLINE

En makeuprutin för elasticitet hela dagen

Det kan finnas massor av orsaker till att din makeup inte håller lika länge som du vill. Men lyckligtvis har vi lösningar. Vi har sammansatt de bästa makeupprodukterna i en rutin, designad för att hålla ditt utseende fräscht hela dagen.

Innan du påbörjar din makeuprutin är det en bra ide att förbereda din hud. Det kan du göra genom att skapa en hudvårdsrutin som möter din huds behov. En näringsgivande och fuktgivande hudvårdsrutin skapar de bästa förutsättningarna för att makeupen ska sitta vackert på din hud och utöka dess livslängd.

Steg 1: Primer

När din hudvårdsrutin är klar kan en primer göra stor skillnad som första steg i din makeuprutin. En primer skapar en len och jämn bas för din makeup.

Testa Prime Lab Advanced Derm Primer 24H Pore Minimizer. Den minskar porernas synlighet och jämnar ut huden i upp till 24 timmar. Denna primer garanterar en ihållande makeup som sitter hela dagen.

Applicera primern i små klickar på ren hud. Börja i mitten av ansiktet och arbeta dig utåt. Om du har fet hud kan vår 24H Matte Setter vara ett bra alternativ

LÄS MER

Steg 2: Foundation

Efter primer följer foundation. Med Infaillible-serien har du möjligheten att skapa den perfekta basen oavsett om du är ute efter ett skinande resultat eller ett mer matt utseende.

Båda produkterna är byggbara och passar också bra om du föredrar en foundation som är heltäckande.

Oavsett vilken bas du väljer kan du uppnå ett vackert och jämnt resultat som håller hela dagen. Med Infaillible är det bara din fantasi som sätter gränserna. Skapa makeup-utseendet från dina drömmar

Infaillible 32H Fresh Wear Foundation

Skapa den perfekta basen med Infaillible 32H Fresh Wear Foundation från L’Oréal Paris. Denna ihållande foundation sitter i upp till 32 timmar* och är både svett- och vattenfast.

Formulan är berikad med C-vitamin och hjälper med att förstärka hudens strålglans. Resultatet är ett skinande utseende som känns fjäderlätt på huden.

*Självskattning av 172 kvinnor

LÄS MER

Infaillible 24H Fresh Wear Foundation In A Powder

Om du föredrar ett mer matt utseende kan du testa Infaillible 24H Fresh Wear Foundation In A Powder. Denna puderfoundation ger ett silkeslent resultat som varar i upp till 24 timmar.

Formulan är berikad med fina, fästbara pigment med medium till hög täckförmåga.

LÄS MER

Steg 3: Concealer

För extra täckförmåga i särskilda områden är en concealer din bästa vän. Med en mer koncentrerad formula än hos en foundation är en concealer det perfekta tillägget till alla makeuprutiner.

Vår Infaillible 24H More Than Concealer är en flytande concealer som ger full täckning. Den är perfekt för att dölja pigmentering, märken och rödhet.

För att täcka mörka ringar under dina ögon, välj en nyans ljusare än din hudfärg. Detta kommer att ge dig ett fräscht och vaket utseende.

LÄS MER

Steg 4: Settingsprej

Den perfekta finalen för ett ihållande makeup-utseende är en pålitlig fixeringssprej. L'Oréal Paris Infaillible 3-Seconds Setting Mist är ditt perfekta verktyg för att förlänga hållbarheten på ditt makeup-utseende i upp till 36 timmar.

Den fina mistsprejen är lätt att använda och känns fjäderlätt. När du är klar med din makeup sprejar du bara produkten i cirkelrörelser 30 cm från ansiktet.

Resultatet är ett makeuputseende som inte smetas ut och som håller längre. Det har aldrig varit lättare att uppnå perfektion som håller hela dagen!

LÄS MER
Komplett Rutin
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": " ", "thumbnailUrl": "https://www.lorealparis.se/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/nordics/infaillible---landingpage/cover-image.jpg?rev=ed423e9732f34ec6bbe450f075e0b3aa", "uploadDate": "2023-05-16T11:37:24+00:00", "embedURL": "https://www.youtube.com/embed/Iut9v6Eb1QI" }

En komplett rutin

På L'Oréal Paris erbjuder vi ett brett sortiment av makeupprodukter. Dyk ned i hela vår Infaillible-serie och upptäck våra produktserier för att hitta de perfekta makeuplösningarna som passar dig och din hud.

Upptäck skönhetens styrka med L'Oréal Paris.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Startsida" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.se/makeup", "name": "Makeup" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.se/makeup/ansiktsmakeup", "name": "Ansiktsmakeup" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.se/ansiktsmakeup/infaillible", "name": "Infaillible – Makeup som varar längre" } } ] }