SKIN GENIUS - HUDANALYS

L'Oréal Paris Skin Genius är en sofistikerad, AI-baserad, applikation som analyserar och graderar dina hudattribut för att ge dig en detaljerad hudanalys och personlig hudvårdsrådgivning. Det är ett snabbt, kostnadsfritt och konfidentiellt hudanalysverktyg som utvecklades i samarbete med hudläkare - eftersom det finns olika hudtyper, måste också rekommendationerna vara skräddarsydda.

SÅ HÄR ANVÄNDER DU SKIN GENIUS STEG FÖR STEG

 • Steg 1

  Är du redo för din närbild? Ta bort glasögon, smink och hår från ditt ansikte. Ta en selfie i väl upplyst naturligt ljus för optimal träffsäkerhet. Ett neutralt ansiktsuttryck fungerar bäst. Undvik att te x pluta med munnen.

 • Steg 2

  När kvaliteten på din selfie har bekräftats; ange ålder, hudtyp (torr, normal, kombination/blandhud eller fet/oljig) samt din känslighetstyp. Denna information hjälper Skin Genius att skapa en skräddarsydd hudvårdsrutin.

 • Steg 3

  Efter att Skin Genius har beräknat dina resultat kommer du att få ta del av dina hudstyrkor och fokusområden för varje av de 8 hudattributen. Du kommer även att få din anpassade hudvårdsrutinsrekommendation. Vi sparar inte din selfie - den raderas efter hudanalysen.

ETT PRECIST OCH INKLUDERANDE HUDVERKTYG

Jämför din selfie med över 10,000  kosmetokliniskt graderade bilder
Upp till 95% tillförlitlighet jämfört med
en live-konsultation med en dermatolog
Validerad på kvinnor med en bred variation av etnicitet
och hudtyper
Ger personliga rekommendationer från
ett brett urval av produkter

SKIN GENIUS ANALYSERAR 8 HUDATTRIBUT

 • Fina linjer

  Varje rynka började som en fin linje. Fina linjer uppträder runt ögonen och munnen från 20-årsåldern. De orsakas främst av brist på fukt i huden och en minskning av produktionstakten av boostande kollagen. Med minskad elasticitet ökar bildandet av avtryck på huden.

 • Ögonrynkor

  Huden runt dina ögon är speciell. Den är mycket tunnare än huden på resten av ditt ansikte och utan talgkörtlar undertill. Detta gör ögonområdet mer mottagligt för att få fuktfattig hud, minskad elasticitet och smidighet. Dessa faktorer kan slutligen bidra till rynkor runt ögonen.

 • Rynkor

  Rynkor är en del av det normala åldrandet och ett resultat av att kollagenet och elastinet som utgör hudens struktur minskar med åldern. Fuktfattig hud, epidermis förtunning, UV-strålar, stress och luftföroreningar bidrar även till uppkomsten av rynkor. Skin Genius väger i sin hudvårdsanalys in olika typer av rynkor. Det inkluderar rynkor i pannan, glabella (bekymmersrynkor), periorbitala rynkor (kråksparkar), marionettlinjer (”sura mungipor”) och nasolabiala veck (skrattlinjer).

 • Djupa rynkor

  Djupa rynkor uppstår från upprepade muskelrörelser och är synliga även när ditt ansikte är i vila. Som många andra saker ökar deras djup med åldern. Åldersrelaterad förtunning av huden samt minskad produktion av kollagen, elastin och hyaluronsyra är alla bidragande faktorer till djupa rynkor.

 • Fasthet

  Huden förlorar sin fasthet över tid. Det leder till att den blir mer slapp, särskilt i den nedre delen av ansiktet. Hudens motståndskapacitet reduceras till följd av åldersrelaterad reduktion av kollaged och elastin i nätverkets integritet. Att kroppens naturliga produktion av hyaluronsyra avtar är även en bidragande faktor.

 • Porkvalitet

  Porer är mikroskopiska, självrengörande öppningar på hudens yta genom vilka olja, fukt och luft kan passera. Men ibland kan porerna verka större än "mikroskopiska". Förstorade porer, oftast på sidan av näsan, kan bero på överproduktion av sebum (talg) som blockerar porerna med döda hudceller.

 • Pigmentering

  Åldrande, solens strålar, föroreningar samt hormonella förändringar kan orsaka överproduktion av melanin och lipofuscin. Melanin är hudens naturliga pigment och lipofuscin är en lipidhaltig avfallsprodukt från cellprocesser.

 • Lyster

  Lyster är kopplat till hudens förmåga att reflektera ljus. Det är enkelt: en slätare yta reflekterar ljus mer jämnt. Hudens reflekterande kapacitet minskar på grund av faktorer som ojämn hudyta och hudton, strävhet, ansamling av döda hudceller, synliga porer och uttorkning. När huden saknar lyster framstår den som glåmig och matt vilket förvärras av tex föroreningar, sömnbrist och stress.

Skin Genius bygger på över 30 års kliniska data som samlats in av L'Oréal Paris Laboratories. Online-verktyget jämför din selfie med en databas av kosmetokliniskt graderade ansikten av kvinnor i olika åldrar, etniciteter och hudtyper. Skin Genius teknologi bygger på samma AI- och djupinlärningsbaserade algoritmer som används för medicinska och dermatologiska graderingssystem. Skin Genius framgångar vilar också på dagens innovationer - din smartphone erbjuder nu mer än bara en perfekt selfie. Kraftfull hårdvara och högupplösta kameror öppnar upp nya möjligheter för genombrott inom kosmetik och hudananlys. Skin Genius är en av dem.

 

Tekniken är inte den enda som mognar med tiden. Skin Genius upptäcker och kvantifierar 8 vanliga tecken på åldrande med en precision som nästan kan mäta sig med en dermatologisk bedömning i verkligheten. Det AI-baserade systemet som används av Skin Genius har även använts som en hudvårdstest för att bedöma allvaret på hudtecken orsakade av solskador och åldrande. Även om det inte är möjligt att gå tillbaka i tid, är den dock möjlig att spara. Inom några ögonblick efter ditt hudtest genererar Skin Genius en skräddarsydd hudvårdsrutin som är baserad på dina fokusområden, hudtyp och känslighet. Detta kan spara dig tid av sökande efter ingredienser som kanske, eller kanske inte, passar din unika hud.


{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Startsida" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.se/service detail pages/skin-genius-detail-page", "name": "Skin Genius Detail Page" } } ] }