Virtual Try On

Upptäck Casting Crème Gloss

Klicka här för att testa den

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": "Tona håret hemma med Casting Crème Gloss", "description": "Tutorial & Inspiration ", "thumbnailUrl": "https://www.lorealparis.se/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/nordics/categories/hair/ccg-brand-page/video-thumnail/ccgvideothumbnail12000x900px.jpg?rev=b37bff211fcc4f24baae57888bf8a150", "uploadDate": "2020-09-22T13:56:47+00:00", "embedURL": "https://www.youtube.com/embed/mT5E3Uldq7c" }
CCGtestimonials11125x667px

TONA HÅRET: STEG 1 FÖRBERED

För att få ett bra resultat är det viktigt att förbereda toningen ordentligt. Tvätta håret två dagar innan, sätt på dig en gammal tröja eller handduk och läs instruktionen noga Innan du börjar, fukta igenom håret och applicera hudkräm eller vaselin längs ansiktskanten för att undvika fläckar på huden.

CCGtestimonials21125x667px

TONA HÅRET: STEG 2 TONA

Att tona håret med Casting Crème Gloss är enkelt. Vill du tona hela håret så börja med hårbotten och fördela sedan ut toningen i hela håret. Eller använd toppen på applikatorn och färga bara utväxten. Lite balsam närmast rötterna i hårlinjen gör övergången mjukare. Och du, glöm inte att hålla koll på tiden! Sedan är det bara att skölja ur, massera in efterbehandlingen och skölja igen. Klart!

TONA HÅRET: STEG 3 VÅRDA

Casting Crème Gloss håller i 6-8 veckor beroende på hårets kvalitet och hur väl du tar hand om det. Bra att tänka på är att inte tvätta håret för ofta, vara försiktig med plattången och framförallt använda ett färgbevarande schampo, som Elvital Color-Vive från L'Oréal Paris.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": " ", "thumbnailUrl": "https://www.lorealparis.se/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/nordics/categories/hair/ccg-brand-page/video-thumnail/ccgvideo31170x585se.jpg?rev=64da1ef7bf5a4994960caf7ef7dd1f7f", "uploadDate": "2020-09-24T08:16:49+00:00", "embedURL": "https://www.youtube.com/embed/3mgRG0n2StU" }
DIAGNOSTIQUE_SE_1170x585_v2

Vanliga frågor om Casting Crème Gloss

Vad är skillnaden mellan hårtoning och hårfärg?
Hårfärgning är en mer kraftfull process än hårtoning. Syftet med en toning är att förstärka din naturliga hårfärg och passar bra för dig som vill färga för första gången, men också till utväxt och för att fräscha upp håret mellan färgningar. 

Kan jag göra håret ljusare med Casting Crème Gloss?
Casting Crème Gloss är en intensivtoning som kan ljusa upp ditt hår ett steg. I produktfamiljen Casting Crème Gloss finns också Casting Crème Gloss Glossy Blond, som är en mer kraftfull produkt och kan göra ditt hår upp till två steg ljusare.

Är det dåligt för min hårkvalitet att tona håret?
Casting Crème Gloss efterbehandling innehåller vårdande ämnen som gör ditt hår friskt och glansigt. Produkten är dessutom helt fri från ammoniak, som luktar starkt och kan slita på håret.

Är det inte svårt att tona håret hemma?
Inte alls. På den här sidan finns massor av bra råd och tips för att få ett lyckat resultat. Ta det bara lugnt, följ instruktionerna i förpackningen och var noga med efterbehandlingen. Och gör det gärna tillsammans med en vän. Det är både enklare och roligare!

Hur ska jag välja rätt nyans för mig?
Ett tips är att välja en nyans som ligger nära din egen hårfärg. Det ger ett naturligt resultat. Ett annat råd är att välja en hårfärg som matchar din hudton. Här kan du testa om du har en kall, varm eller neutral underton i din hy (länk till TrueMatch)

Täcker Casting Crème Gloss grått hår?
Ja, Casting Crème Gloss täcker grått hår med upp till 70 % (beroende på nyans). Med toning blir det inte heller någon hård kant mellan färgat och ofärgat grått hår som mer kraftfull hårfärg kan göra. Andra bra alternativ om du precis börjar få grått hår är ett torrschampo med pigment eller L'Oréal Paris Magic Retouch (länk till Magic Retouch) som täcker grått hår på bara några sekunder. Observera att Casting Crème Gloss Glossy Blond inte är avsett för att täcka grått hår utan för att göra ditt hår ljusare upp till två steg.

Casting Crème Gloss innehåller bidrottninggelé. Vad är det?
Casting Crème Gloss efterbehandlingsbalsam är berikat med bidrottninggelé som ger glans och en behaglig doft. Bidrottninggelé, eller Royal Jelly, är ett proteinrikt sekret som bin använder som föda till sina larver (särskilt drottningbilarver). Bidrottninggelé är rikt på kollagen och pantonensyra.

Vad är ammoniak och varför finns det i vissa hårfärger?
Casting Crème Gloss är helt fri från ammoniak och ger alltså en behagligare färgningsprocess utan stark lukt. Ammoniak är ett naturligt ämne med en mycket stark lukt som förekommer flytande och i gasform. Det används i vissa hårfärger för att öppna upp det yttersta lagret på hårstrået så att färgmolekylerna kan penetrera strået. 

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Startsida" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.se/haar", "name": "Hår" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.se/haar/haarfarg", "name": "Hårfärg" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.se/haarfarg/casting-creme-gloss", "name": "CASTING CRÈME GLOSS" } } ] }