EXCELLENCE Coloration Bottles

Den legendariska hårfärgen

Innan den krämbaserade hårfärgen kom var hemmafärgning en kärvare tillställning. Men 1995 kunde kvinnor med grått hår ta en kollektiv suck av lättnad då en ny slags hårfärg kom in på arenan, med banbrytande teknik för att erbjuda en högre nivå av hårfärg med vård i tre steg. Ett kvarts sekel senare, och tack vare några finjusteringar längs vägen (skyddande pro-keratin och vårdande ceramider), håller Excellence Crème fortfarande hög standard inom hårfärgningsteknologi. Idag är den salongsinspirerade hårfärgningsrutinen, med trippelt vårdande verkan, enklare att använda än någonsin.

Excellence_creme_stamp_with_flower_background_SE

Vårdande egenskaper i tre steg

Kanske är det de trippelverkande, vårdande egenskaperna med inspiration från professionell hårfärg, eller är det den fylliga, långvariga färgen med upp till 100 % gråhårstäckning? En sak är säker – kvinnor världen vill ha ut det mesta av sin hårfärg. Resultatet? Excellence Crème är fortfarande en av favoriterna på marknaden. Viktigast är dock att den trippelverkande hårfärgningsrutinen är älskad av 99 % av kvinnorna som har provat den*. För kvinnor med ljust eller mörkt hår, kvinnor med grått hår och de kvinnor som verkligen kan och älskar hårfärg, är Excellence Crème fortfarande ’crème de la crème´ av hemmafärgningsprodukter.

* Användartest, 342 personer.

Virtual Try On

Upptäck Excellence

Klicka här för att testa den

Färga håret hemma

Kom igång och färga håret hemma med Casting Crème Gloss! Den vårdande intensivtoningen ger glansigt, naturligt resultat och täcker de första gråa håren - om du har några. Formulan är helt fri från ammoniak, doftar gott och är enkel att applicera i håret på egen hand, hemma i ditt badrum!
DIAGNOSTIQUE_SE_1170x585_v2
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Startsida" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.se/haar", "name": "Hår" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.se/haar/haarfarg", "name": "Hårfärg" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.se/haarfarg/excellence", "name": "Excellence" } } ] }