Excellence Universal Nudes​

Ny ammoniakfri hårfärg som matchar alla hudtoner. Vi kvinnor vet att varje hudton är vacker på sitt eget unika vis. Men varför känns det då ibland nästan omöjligt att hitta en hårfärg som passar vår hudton bland hårfärgerna i affären? L’Oréal Paris lanserar nu sin universella lösning på detta universella problem med nya Excellence Crème Universal Nudes. Med en vårdande färgkräm och en unik blandning av harmoniserande nyanser, ger den ett naturligt färgresultat och är utvecklad för att matcha alla hudtoner1​ ​

1 Testad på naturliga hår- och hudtonskombinationer som är baserade på vetenskapliga publikationer.

Trippelvårdande färgrutin utan ammoniak som matchar alla hudtoner​

L’Oréal Paris slutar aldrig att innovera och bygger detta på banbrytande vetenskap. Detta för att förhöja din upplevelse när du färgar håret själv hemma, i 3 närande steg.

Steg 1: Färga. Med den vårdande färgkrämen utan ammoniak som är berikad med skyddande och näringsgivande ingredienser. Formulan vårdar håret samtidigt som den färgar utan att kompromissa med att ge upp till 100 % gråhårstäckning.

​ Steg 2: Schamponera och skölj ur. Med vårt salongsinspirerade Post Color Shampoo. Med optimalt PH-värde rengör den hår och hårbotten från produktrester på ett skonsamt sätt.

​ Steg 3: Ge näring och efterbehandla. Inpackningen är berikad med ceramider, har en lätt formula och ger näring utan att tynga ner håret

Virtual Try On

Upptäck Universal Nudes

Klicka här för att testa den