True Match Landing Page 6

NYA True Match Super-Blendable Foundation

Vår mest sålda foundation, True Match Super-Blendable Foundation är baserad på innovativ hudmatchande teknologi, och innehåller nu upp till 6 olika färgpigment för vår mest exakta matchning någonsin. Så att du enkelt kan hitta din perfekta nyans! Den ultralätta formulan är berikad med hyaluronsura för återfuktning i 24* timmar och smälter in i huden för ett naturligt, strålande resultat. Hitta din True Match idag!

*Instrumentellt test

Köp nu

Komplettera looken för en felfri bas

Så du har hittat din perfekta True Match-foundation nyans? Toppen! FIxa färdigt looken med Eye-Cream in a Concealer och Super-Blendable Mineral Powder för en naturligt strålande, jämn hud.

Köp nu

Eye-Cream in a Concealer

Eye-Cream in a Concealer kombinerar de vårdande egenskaperna hos en ögonkräm med en concealers täckningsförmåga för att ljusa upp ögonområdet. Berikad med 0,5 % hyaluronsyra för återfuktning.

Köp nu

Super-Blendable Mineral Powder

True Match Super- blendable mineralpuder anpassar sig perfekt till din hudton och textur och ger en slätare hud med förbättrad lyster på 4 veckor*.

*Självbedömning, 60 kvinnor

Köp nu

Kall, neutral eller varm?

Vi har alla en unik underton. Ta reda på vilken som är din. Den påverkar vilka färger du passar i och vilken makeup som framhäver dina drag bäst. Att veta vilken underton du har gör det enklare att hitta en True Match-nyans som passar just dig. Undertoner kan delas in i tre huvudgrupper: med kall, neutral eller varm underton. Även True Match-sortimentet är indelat på samma sätt, med C, N och W i produktbeteckningarna.

Kall underton

Om dina blodkärl på handleden är blå eller lila har du en kall underton.

TESTA SJÄLV

Neutral underton

Om dina blodkärl på handleden är blå eller grå har du en neutral underton.

TESTA SJÄLV

Varm underton

Om dina blodkärl på handleden är gröna har du en varm underton.

TESTA SJÄLVUpptäck Nude Plumping Tinted Serum

9 NYANSER SOM MATCHAR FLERA OLIKA HUDTONER

True Match Nude Plumping Tinted Serum fördelas perfekt in i huden tack vare dess ljusreflekterande mineralpigment, som direkt täcker ojämnheter och orenheter, samtidigt som den låter din naturliga hudton skina igenom. Den lätt täckande formulan gör att varje nyans matchar 3 olika hudtoner och undertoner - prova själv!

Köp nu
Undrar du också vad hemligheten bakom makeup med hyaluronsyra är? Hör om mirakelformulan här!