TRUE MATCH NUDE PLUMPING TINTED SERUM

En lätt täckande foundation, som verkar som ett vårdande serum. Nya True Match Nude Plumping Tinted Serum är berikat med 1% hyaluronsyra som ger huden fyllighet och en strålande look.

Låt inget hindra dig från att vara den du är. True Match Nude Plumping Tinted Serum är makeup med hudvård, som inte döljer, utan matchar dig!

9 NYANSER SOM MATCHAR FLERA OLIKA HUDTONER

True Match Nude Plumping Tinted Serum fördelas perfekt in i huden tack vare dess ljusreflekterande mineralpigment, som direkt täcker ojämnheter och orenheter, samtidigt som den låter din naturliga hudton skina igenom. Den lätt täckande formulan gör att varje nyans matchar 3 olika hudtoner och undertoner - prova själv!

Köp nu
Undrar du också vad hemligheten bakom makeup med hyaluronsyra är? Hör om mirakelformulan här!

Makeup + Hudvård = True Match

Eye Cream in a Concealer kombinerar de vårdande egenskaperna från en ögonkräm med en concealers täckningsförmåga för att ljusa upp ögonområdet.

Köp nu

Kall, neutral eller varm?

Vi har alla en unik underton. Ta reda på vilken som är din. Den påverkar vilka färger du passar i och vilken makeup som framhäver dina drag bäst. Att veta vilken underton du har gör det enklare att hitta en True Match-nyans som passar just dig. Undertoner kan delas in i tre huvudgrupper: med kall, neutral eller varm underton. Även True Match-sortimentet är indelat på samma sätt, med C, N och W i produktbeteckningarna.

Kall underton

Om dina blodkärl på handleden är blå eller lila har du en kall underton.

Klicka här för att testa den

Neutral underton

Om dina blodkärl på handleden är blå eller grå har du en neutral underton.

Klicka här för att testa den

Varm underton

Om dina blodkärl på handleden är gröna har du en varm underton.

Klicka här för att testa den