Age Perfect Golden Age

Min perfekta ålder? Den jag är nu! Age Perfect Golden Age firar ålder och spridar ålderspositiva budskap.

Med åldern börjar hudförnyelsen och mikrocirkulationen gå långsammare och även hudens återhämtning under natten avtar. Detta kan medföra att huden ser glåmig och blekare ut. Formulan i Age Perfect Golden Age innehåller polyfenoler som både har antioxidanta och antiinflammatoriska egenskaper för att skydda mikrocirkulationen och främja en mer homogen hudton.

Magdalena Forsberg, 53

Entreprenör, föreläsare, styrelseledamot, skogsägare.

Magdalena har tävlat i hela sitt liv. Som före detta professionell idrottare har hon utmanat sig själv gång på gång. Hon är sexfaldig segrare i den totala världscupen i skidskytte, har tagit sex individuella VM-guld och är tvåfaldig bronsmedaljör i OS. Vid 52 års ålder hittar hon fortfarande nya utmaningar och tog nyligen en andraplats i tv-programmet Let's Dance. Idag är hon en erfaren motivationstalare som föreläser om målsättning. Hon är ett kraftfullt exempel på att kunna driva sig själv till nya höjder oavsett ålder.

LÄS MER OM MAGDALENAS TANKAR

DEN PERFEKTA RUTINEN FÖR EN NATURLIG ROSIG LYSTER

Lyster inifrån och ut! Age Perfect Golden Age är berikad med pionextrakt vilket är känt inom traditionell kinesisk medicin för att hjälpa till att aktivera hudens naturliga färg och lyster samt för att skydda huden över tid. Formulan boostar omedelbart huden för en fräsch och rosig lyster.

PÅ KVÄLLEN: Rengör huden med Age Perfect lystergivande rengöringsmjölk och ansiktsvatten. Applicera Age Perfect Golden Age Nattcreme. Fullfölj med Age Perfect Golden Age Ögoncreme.

PÅ MORGONEN: Rengör huden lätt med Age Perfect lystergivande rengöringsmjölk och ansiktsvatten. Applicera Age Perfect Golden Age Rosa Dagcreme. Fullfölj med Age Perfect Golden Age Ögoncreme.