Stäng
Naturliga Ögonbryn med Elsa

Naturliga Ögonbryn

med Elsa

Jag har i många år fått höra att jag har fina ögonbryn, vilket är en härlig komplimang tycker jag. Det började jag få höra när jag sparade ut dom och slutade noppa hysteriskt, som jag tyckte att jag behövde göra tidigare (tänk slutet 90-tal och hela 00-talet) eftersom jag har väldigt mycket bryn. Jag tröttnade helt enkelt och lät dom växa ut igen. Man ser ju fortfarande spår av tio års noppande, och det är där jag får jobba med min form på andra sätt. Brow Artist XPert har exakt det jag behöver för att få ett så naturligt resultat som möjligt. Så här gör jag:

Jag har rätt mörka bryn redan och jag jobbar väldigt lätt med handen, så jag gillar den mörkaste nyansen Ebony. Jag tycker att dom här färgerna är riktigt snygga verkligen! Dom är inte för varma, vilket jag gillar. Det ser mer naturligt ut.

Jag börjar alltid med att borsta upp mina bryn, för att lättare se vart det är lite glesare. Borsten använder jag sen vart annat när jag applicerar pennan, för att få en mjukare känsla. Jag är inte ett fan av de ”perfekta” ögonbrynen med superskarpa linjer som är trendigt just nu, utan jag vill ha det så naturligt som möjligt.

Den här pennan har så bra form, trekantig och smal, vilket gör det superlätt att applicera rätt mängd. Jag gör små penslande drag där brynen är glesa, vilket i mitt fall är i mitten av brynet och lite upptill längre fram i början av brynet. Mellan appliceringen så borstar jag som sagt i hela brynet för att göra dom så buskiga och naturliga det bara går.

Här ser ni skillnaden. Det går väldigt fort när jag fixar mina bryn vilket är skönt. Jag målar ju inte på hela brynet, utan endast där det är glest och ändå ser det väldigt jämt ut med den här produkten. Mina bryn är ju såklart inte identiska, som säkert ni alla känner igen, men det slutade jag bry mig om för länge sen. Nu gillar jag det istället och lägger aldrig mer tid åt att försöka få den ena att se ut som den andra. En annan rolig grej är att om jag inte noppar mig mellan ögonbrynen så skulle jag se ut som Frida Kahlo. Det är sant! Det blir aldrig glesare där, utan där noppar jag faktiskt. Kanske borde sluta haha?odukt som gör väldigt stor skillnad på resten av sminkningen!

Tada! Så här ser mina bryn ut när dom fått lite kärlek i form av penna och borste. För mig tar det väl cirkus 30 sekunder för ena och 30 sekunder för andra vilket jag är tacksam för. Extra skönt är ju att Brow Artist XPert Pen har båda i ett! Oavsett om du gillar skarpa ”perfekta” bryn eller mer mjuka/buskiga och naturlig look så är den här produkten grym på grund av formen och konsistensen på pennan. Hoppas att ni kommer uppskatta Brow Artist XPert lika mycket som jag gör, det tror jag verkligen!

#message

Mer information / Läs mer