Age Perfect Golden Age Face Serum

Friskar upp, återfuktar, reducerar trötthetstecken samt tillför en rosig lyster.

Serum Age Perfect Golden Age Packshot
Med åldern blir ansiktsdragen mindre tydliga och huden mister sin elasticitet och blir slappare. Den mister även en del av sin naturliga lyster och framstår som mattare och gråaktig. Age Perfect Golden Age fuktgivande serum och har en lättflytande konsistens och är det första och viktigaste steget i din anti aging-hudvårdsrutin. Formulan är speciellt framtagen för mycket mogen hud som har blivit tunnare och förlorat en del av sin naturliga lyster. Formulan kombinerar stärkande egenskaper från kalcium med hudförskönande rosa mikropärlor. Den friskar upp huden, minskar trötthetstecken och reducerar avtryck på huden efter sömn. Serumet återfuktar huden för att ta bort känslan av stram hud och tillför matt och gråaktig hud en rosig lyster. Huden upplevs intensivt återfuktad, spänstigare och får en vacker rosig lyster.
Produktens ingredienslista kan uppdateras över tid. Konsultera alltid ingredienslistan som finns på den köpta produktens förpackning.
Används dagligen på rengjord hud innan du applicerar din dagcreme. Applicera 2-3 droppar på ansiktet och massera mjukt in i huden med fingrarna.
Hoppa över skjutreglage: Body Care Articles

Upptäck fler tips & knep

Håll din hud glad