Stäng
SKAPA MARKERADE ÖGONBRYN utan problem

SKAPA MARKERADE ÖGONBRYN

utan problem

För mig gör ett par markerade bryn stor skillnad och ett starkare intryck. Jag tycker det markerar ansiktet olika på alla människor, vissa passar i det bättre och vissa passar bättre i ljusare bryn.

Jag börjar med att fylla i början på brynet, jag drar ett rakt streck med den konformade penseln så jag har en rak linje under brynet.

Efter det fyller jag i den övre delen på brynet, även detta med den konformade penseln. Fyller även i där jag saknar hårstrån och där jag vill fylla i lite extra.

Sista steget med penseln är slutet på brynet, jag drar uppifrån och gör ett ganska rakt streck till slutet av brynet. Här kan man göra brynet lite längre för att få längre bryn.

Jag avslutar med att borsta ut färgen samt fylla i lite extra med mascara-borsten, man kan välja om man bara vill borsta ut färgen man la på med penseln eller om man vill addera lite extra färg. Här väljer man hur markerade man vill att brynen ska vara.

Före och efter. Jag tycker det gör stor skillnad och brynen blir inte lika buskiga, brynmascaran gör så att brynen sitter på plats och inga hårstrån som faller ner. Enkel att använda och brynen sitter på plats hela dagen!

#message

Mer information / Läs mer