Kom I Form

Elvital Full Resist innehåller stärkande ingredienser som biotin, pro-vitamin B5 och arginin och gör denna rutin till rena rama träningspasset för din hårbotten och ditt hår. Resultatet? 2X starkare hår* och 2X färre brustna hårstrån på borsten*. Det är dags att göra håret fit for fight igen.

 

*Efter 10 användningar av schampo + balsam, instrumentellt test.

**Efter 1 användning av schampo + balsam, instrumentellt test.

FullResistTestimonialshampoo1125x667px

Starkare Och Vackrare

Börja styrkepasset med den stärkande formulan i Elvital Full Resist Reinforcing Shampoo. Massera in schampot i hårbotten för att låta den stärkande formulan, som är berikad med en trio av superingredienser, börja jobba. En sund hårbotten ju lika med ett sunt hår.

FullResistTestimonialconditioner1125x667px

Flex Appeal

Motverka brustna hårstrån som lätt faller av med Elvital Full Resist balsam. Formulan är berikad med samma superingredienser som schampot för att varsamt reda ut håret och göra det lenare och starkare. Vinn kampen om ett välmående hår!

FullResistTestimonialhairmask1125x667px

Fyll På Med Bränsle

Vill du maximera din styrkerutin? Lägg då till Full Resist Power hårinpackning. Inpackningen, med en silikonfri formula för en naturlig känsla, fungerar likt en powershake för håret och är berikad med boostande och kraftfulla ingredienser för att hjälpa din styrkerutin. Arginin, som är en naturlig del av håret, har en vårdande effekt på hårbotten och stärker parallellt hårfibrerna inifrån. Samtidigt tillförs vitamin B5 för en näringsboost. Den högpresterande formulan är inte som en vanlig inpackning: Konsistensen är lätt nog att användas på de finaste hårstrån och är skapad för att ge denna stärkande hårrutin en turbo-boost. Massera in i hårbotten för att stimulera hårrötterna (du behöver inte vara rädd för att håret ska bli fett) eller använd i längderna för att fylla på hårfibrerna med näring. Och när du behöver en extra boost? Använd som leave-in för att hålla igång den stärkande formulan hela dagen.


Elvital Kommer I Hållbar Form

 

Vi vet att insidan är lika viktig som utsidan, speciellt när det gäller att skapa en värld som mår bättre. Nu tar L’Oréal Paris Elvital ett viktigt steg mot hållbarhet och cirkulär ekonomi med nya och förbättrade förpackningar som är tillverkade av återvunna flaskor. Eftersom förpackningen också kan återvinnas efter användning handlar det inte längre bara om bra hårdagar utan även om vad som är bra för vår planet. Av alla de steg som måste tas i en ny rutin, är steget mot hållbarhet det viktigaste.

Fullresistbanner1170x675
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Startsida" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.se/haar", "name": "Hår" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.se/haar/harvard", "name": "Hårvård" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.se/harvard/elvital", "name": "Demand more for your hair" } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.se/harvard/elvital/full-resist", "name": "Elvital Full Resist" } } ] }