Stäng
cover-category-pic

Tona Håret Hemma

Med Casting Crème Gloss från L'Oréal Paris
Vill du täcka de första grå håren? Fixa utväxten? Eller ge en fräsch boost till din egen hårfärg? Inga problem. Casting Crème Gloss är en vårdande intensivtoning som förstärker din naturliga hårfärg och ger ditt hår ny glans och lyster. Enkelt och snabbt, hemma i ditt eget badrum.

Så, släng en handduk över axlarna och låt dig inspireras till en helt ny look. #myhomesalon är alltid öppen!

Ammoniakfri, för en behaglig doft. #takecoloreasy

FÖRBERED
Så gör du

FÖRBERED

För att få ett bra resultat är det viktigt att förbereda toningen ordentligt. Tvätta håret två dagar innan, sätt på dig en gammal tröja eller handduk och läs instruktionen noga.

Innan du börjar, fukta igenom håret och applicera hudkräm eller vaselin längs ansiktskanten för att undvika fläckar på huden.

TONA
Så gör du

TONA

Att tona håret med Casting Crème Gloss är enkelt.

Vill du tona hela håret så börja med hårbotten och fördela sedan ut toningen i hela håret. Eller använd toppen på applikatorn och färga bara utväxten. Lite balsam närmast rötterna i hårlinjen gör övergången mjukare.

Och du, glöm inte att hålla koll på tiden! Sedan är det bara att skölja ur, massera in efterbehandlingen och skölja igen. Klart!

VÅRDA
Så gör du

VÅRDA

Casting Crème Gloss håller i 6-8 veckor beroende på hårets kvalitet och hur väl du tar hand om det.

Bra att tänka på är att inte tvätta håret för ofta, vara försiktig med plattången och framförallt använda ett färgbevarande schampo, som Elvital Color-Vive från L’Oréal Paris.

#message

Mer information / Läs mer