Anti-age-krämer» Bevara hudens vitalitet

Det kommer en punkt i våra liv när vi inte längre kan nöja oss med en vanlig fuktkräm. Med åldern kommer alla att uppleva fina linjer och rynkor i ansiktet vilket är helt naturligt. För att säkerställa bästa möjliga omsorg är det en bra investering att göra anti-age-krämer till en del i din dagliga hudvårdsrutin. Men hur vet du vilken du ska välja? Enkelt - följ bara vår snabbguide!

ANTI-AGE-KRÄMER – VÅRDANDE INGREDIENSER FÖR MOGEN HUD

Med åldern kommer alla att uppleva fina linjer och rynkor. Det är en naturlig del av våra liv att fina linjer uppstår i vårt ansikte eftersom vi under våra liv använder våra ansiktsuttryck. 

Med tiden kommer hudens bindväv att förlora styrka och elasticitet, vilket är en naturlig åldringsprocess, som även innebär att nya rynkor kan dyka upp.

Lyckligtvis är det möjligt att hjälpa din hud att bibehålla sin elasticitet och minimera tecken på åldrande genom att göra anti-age-krämer till en del av din dagliga hudvårdsrutin. 

VAD ÄR ANTI-AGE-KRÄMER?

Det finns många produkter som är skapta för att reducera hudens tecken på åldrande. Ofta är det stor skillnad på deras verkan.

Då antirynk-krämer fokuserar på rynkor och fina linjer, hjälper anti-age-krämer till med att bekämpa olika tecken på åldrande. Det innefattar både rynkor, slapp hud och mörka fläckar.

En anti-age-kräm innehåller en rad aktiva ingredienser som bidrar till att bevara hudens elasticitet och vitalitet. 

Olika aktiva anti-age-ingredienser är:  

  • Retinol - reducerar rynkor
  • Fruktsyra - ökar cellförnyelsen
  • Hyaluronsyra - tillför huden djupgående fukt
  • Pro-xylan - gör huden smidigare
  • C-vitamin - antioxidant verkan
  • Kalcium - förbättrar hudens tjocklek
  • Koffein – för påsar under ögonen

HITTA RÄTT INGREDIENSER FÖR DIN HUD

Det finns några speciella ingredienser, mineraler och vitaminer som hjälper till att stärka och förnya mogen hud. När du väljer en anti-age-kräm vill du leta efter de ingredienser som passar din hudtyp och de tecken på åldrande som du vill minimera.

  Friska upp din hud
Om du vill ha en hud som ser fräschare ut ska du välja en kräm som innehåller E-vitamin.  
E-vitamin hjälper till med att friska upp huden samt har en vårdande effekt. 

  Minimera befintliga rynkor
Vertikala rynkor kan göra så att vi ser trötta ut och en aning arga ut. Om du helst vill reducera synligheten av mimiska rynkor, som till exempel rynkor runt näsa och läppar och panna, ska du leta efter en riktad antirynk-effekt som te x retinolberikade produkter. Resultatet? Reducerade rynkor och fastare, återfuktad hud!

  Friska upp glåmig och matt hud
Torr hud längtar efter fuktgivande behandlingar. Hyaluronsyra en fantastisk ingrediens för att öka hudens glans och släthet. Om du har fet hy kan du använda en kräm med fruktsyra eller retinol som kan exfoliera huden på ytan.

  Förbättra hudens volym
Krämer som innehåller hyaluronsyra reducerar rynkor och förbättrar hudvolymen så att ditt ansikte ser yngre, fastare och fylligare ut.  Hyaluronsyra är särskilt bra mot påsar under ögonen.

  Stärk slapp hud
Om elasticiteten i din hud börjar minska och din hud känns mindre smidig kan du använda produkter som innehåller peptider. De aktiva ingredienserna stärker hudens elasticitet som avtar med tiden.

  Vårda tunn och skör hud

Om din hud börjar kännas slapp ska du leta efter en kalciumbaserad hudkräm, vilket har en stärkande effekt. 

•  Reducera pigmentförändringar
Pigmentförändringar kan komma med åldern eller i samband med graviditet.  Du kan reducera synligheten av pigmentfläckar med en anti-pigmenteringsbehandling. Det är också viktigt att använda solkräm för att förhindra pigmentförändringar.

NÄR SKA DU BÖRJA ANVÄNDA ANTI-AGE-KRÄMER?

För att skapa de bästa förutsättningarna för en vacker hud senare i livet kan du börja använda anti-age-krämer redan som 30-åring.

När vi är yngre vill vi oftast ha en fin hud utan, eller minimalt med, fina linjer. Det är viktigt att din hud får tillräckligt med fukt samt att du är noga med att rengöra din hud. 

När de första rynkorna börjar synas kan det vara dags att börja använda en anti-age-kräm. Vårdar du huden med anti-age-produkter minskar du också uppkomsten av nya rynkor i samma utsträckning.  

L’ORÉAL ANTI-AGING-KRÄMER FÖR VARJE BEHOV

 
L’Oréals sortiment erbjuder flera återfuktande anti-age-produkter. Den bästa anti-age-krämen för dig beror på dina behov av frukt, uppstramning eller lyster är. 
 
L’Oréals Age Perfect-serie erbjuder en anti-age-kräm för varje behov.  Anpassa din nya anti-age rutin med allt från nattkrämer, dagkrämer, ögonkrämer till serum och toner – perfekt för mogen hud i behov av revitalisering. 
 
 
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.se/anti-age-kramer-bevara-hudens-vitalitet" } { "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Startsida" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.se/beauty-magazine", "name": "Beauty Magazine" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.se/anti-age-kramer-bevara-hudens-vitalitet", "name": "anti-age-kramer-bevara-hudens-vitalitet" } } ] }