VAD BETYDER SCIENCE AT HEART?

Det är vårt sätt att säga att vetenskap är kärnan i allt vi gör. Och så har det varit i över 110 år, sedan L’Oréal Paris grundades av vetenskapsmannen Eugéne Schueller – och den vetenskapliga strävan har varit drivkraften sedan dess. Vetenskap är också kärnan i våra produkter, vilket innebär att de alla är utvecklade och testade för att leverera synliga och dokumenterade resultat.

Det är ett långvarigt åtagande att ge dig de mest innovativa och mest effektiva produkterna.
För att du är värd det.

Science At Heart Testimonial Banner 1

UPPTÄCK VETENSKAPEN BAKOM VÅRA PRODUKTER

Science at Heart betyder att det finns innovativa teknologier bakom alla våra produkter.

- Effekten av våra produkter dokumenteras av oberoende institut i kosmetokliniska studier, instrumentella tester eller konsumenternas självutvärderingstest.

- Vi har utvecklat rigorösa utvärderingsprocedurer och banbrytande alternativa testmetoder som Episkin, som är gjord med mänskliga hudceller för att efterlikna äkta hud.

VETENSKAP ÄR KÄRNAN I ALLA VÅRA PRODUKTER

Science At Heart Testimonial Banner 2

SCIENCE AT HEART BETYDER PRODUKTER MED KRAFTFULLA INGREDIENSER

Vi väljer noga ut våra aktiva ingredienser för att skapa de mest innovativa texturerna och produkter som uppfyller våra konsumentbehov. Det betyder att vi använder kraftfulla ingredienser som pionextrakt, granatäppleolja och hyaluronsyra.

Hyaluronsyra, som finns naturligt i vår hud, är en vattenhållande molekyl som hjälper till att hålla dina vävnader återfuktade och välmående. Dessutom sägs det att hyaluronsyra har flera fördelar.

Så, vad gör hyaluronsyra? Det kan hålla upp till 1 000 gånger sin vikt i vatten och hjälpa till att binda och bevara vattenmolekyler i hudvårdsprodukter. Därför är serum med hyaluronsyra perfekt för personer som lider av torr hud och har problem att bibehålla hälsosamma fuktnivåer, såväl som alla som vill att deras hud ska fortsätta se fyllig och smidig ut.

PROVA EN AV VÅRA PRODUKTER MED HYALURONSYRA

Science At Heart Testimonial Banner 3

SCIENCE AT HEART BETYDER PRODUKTER FÖR KÄNSLIG HUD

Känslig hud är vanligt att uppleva när man lever i Norden. De flesta av oss har hört talas om känslig hud, men vad är det egentligen?

Känslig hud är inte en hudtyp, utan kan förekomma hos alla hudtyper, från fet och oren hud till torr och mogen hud. Känslig hud kan definieras som hud som lättare påverkas av faktorer som kan utlösa en reaktion eller känsla i huden. Faktorerna kan vara både inre (stress, alkohol osv.) eller externa (temperaturförändringar, vind osv.). I vissa fall kan du uppleva klåda, sveda, en stickande eller brännande känsla i huden.

Då kan huden behöva extra vård för att återuppbygga eller bibehålla hudbarriären. Det är därför vi har innovativa och vårdande produkter som är lämpliga för känslig hud.

PROVA EN AV VÅRA PRODUKTER FÖR KÄNSLIG HUD, ÖGON OCH LÄPPAR

SCIENCE AT HEART BETYDER INNOVATIVA TEKNOLOGIER OCH TESTMETODER

Vårt långvariga engagemang för att ge dig de mest effektiva produkterna innebär att uppfinna teknologier och testmetoder som Reflect U och Episkin.

I vår nya Excellence Crème Universal Nudes-innovation har våra vetenskapliga experter kombinerat en varm ton - guld - och två kalla toner - aska och pärlemor - för att få en nude, naturlig och harmonisk blandning som matchar alla hudtoner. Vi kallar detta för Universal Reflect "U" eftersom det passar alla hudtoner. Nu finns det inte längre någon risk att välja fel nyans!

I över 30 år har L’Oréal engagerat sig i en värld utan djurförsök, vilket innebär att vi utvecklar en mycket säker utvärderingsprocedur och det banbrytande testalternativet Episkin, som är skapat med mänskliga hudceller för att efterlikna äkta hud.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Startsida" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.se/science-at-heart", "name": "science-at-heart" } } ] }