Revitalift Filler Eye Cream

Anti-ageing-hudvård med utfyllande effekt

Oap Hudvård Revitalift Filler Ögonkräm Packshot Öppen
Hudvård Revitalift Filler Produktdetalj
Passar dig som är 40+ och vill reducera kråksparkar och rynkor under ögonen samt förbättra hudytans volym kring ögonen. Revitalift Filler [HA] är en anti-ageing-ögoncreme med utfyllande effekt. Hudens naturliga produktion av hyaluronsyra avtar med åldern. Huden förlorar volym och fasthet och rynkor uppstår. Därför har L'Oréal Paris utvecklat en ny anti-ageingserie med en hög koncentration av hyaluronsyra: Revitalift Filler [HA]. Revitalift Filler [HA]-ögoncreme är L'Oréal Paris första ögoncreme som har en hög koncentration av hyaluronsyra och som ger en målinriktad effekt på hollow tears-området, hudpartiet under ögat och upp mot tårkanalen. Detta område kan ha en tendens att sjunka ihop med tiden. Ögoncremen är utvecklad för att: - Reducera kråksparkar och rynkor under ögonen - Förbättra hudytans volym kring ögonen
Produktens ingredienslista kan uppdateras över tid. Konsultera alltid ingredienslistan som finns på den köpta produktens förpackning.
Används på kvällen på väl rengjort ansikte och hals. Massera in nattcremen med uppåtgående rörelser. För bästa resultat, använd nattcremen tillsammans med de andra produkterna i samma serie: Revitalift Filler [HA] serum, dagcreme och ögoncreme.
Hoppa över skjutreglage: Body Care Articles

Upptäck fler tips & knep

Håll din hud glad