Stäng
cover-category-pic

 

PURE CLAY 
YOUR WAY

Missa inte Pure Clay - en unik kombination av tre kraftfulla leror som renar din hy. Använd den gröna berikad med eukalyptus för att göra hyn matt, den röda med algextrakt för att exfoliera och den svarta som innehåller kol för att detoxa din hy och ge den ett härligt lyster. Ha roligt och använd Pure Clay på ditt eget sätt.

#MULTIMASKING #PURECLAY

PURE CLAY MASK
#multimasking

PURE CLAY MASK

Förvandla din hy på bara tio minuter. De nya Pure Clay maskerna är krämiga, känns underbara på hyn och innehåller tre olika leror som rengör din hy på djupet. Använd grön för ett matt resultat, röd för att exfoliera och dra ihop porerna och svart med kol för att detoxa huden.

PURE CLAY GEL
#pureclay

PURE CLAY GEL

Gå all in med naturlig lera och prova Pure Clay Cleansing Gel. En tvålfri rengöringsgel som är laddad med tre typer av lera och rengör på djupet. För en frisk och stålande look - varje dag. Grön, röd eller svart. Hitta just din favorit.

MIXA OCH MASKA
#multimasking

MIXA OCH MASKA

Vad har leran för fantastiska egenskaper? Och kan man kombinera flera olika leror samtidigt, för att uppnå olika önskade effekter i olika delar av ansiktet? Läs om detta och mycket mer här nedan och hitta den perfekta mask-kombinationen för just dig och din huds behov!

Läs mer:

 Därför ska du multimaska
 Lerans fantastiska egenskaper

#message

Mer information / Läs mer