Embrace your brows

Oavsett om du vill ha definition, volym, eller bara snabbt fixa till brynen har L'Oréal Paris produkten för dig.

BROW ARTIST SKINNY DEFINER

Ögonbrynspennan för dig som är ute efter precisa och definierade bryn med en naturlig look. Tack vare en spets på endast 1,5 mm skapar du enkelt exakt hårlika drag. Den glider lätt på dina ögonbryn och gör att du snabbt och kladdfritt kan forma, fylla i och tona ut. Kladdfri och lätt att använda för en vackert definierad look!

PROVA NU

BROW ARTIST PLUMP & SET

Plump & Set är en vattenfast ögonbrynsgel som sätter brynen och ger dom finfin fyllighet. Det korta skaftet och vinklade borsten gör jobbet enkelt och den tonade, fiberrika formulan ger en härlig volym. Nu även i transparent, caring brow serum!

PROVA NU

UNBELIEVABROW

Vårt ögonbrynsgel ger ett varaktigt resultat och låter dig vakna upp med lika fylliga och definierade bryn som du hade kvällen innan. Unbelievabrow är vattenfast, kladdsäkert och perfekt för dig som är ute efter en djärv look som varar länge.

PROVA NU

BROW ARTIST XPERT

Ute efter en naturlig och snabbt fixad ögonbrynlook? Då är det här brynpennan för dig. Brow Xpert kommer i sju naturliga färgnyanser och dess trekantiga spets gör den enkel att använda för ett vackert, välvårdat resultat varje gång.

PROVA NU