Stäng

NYA

HYDRA GENIUS

ALOE WATER - LIQUID CARE

Upptäck ett alternativ till dagcreme som inte känns fet. Våra lätta Hydra Genius-formulas är ett innovativt sätt att återfukta huden on-the-go!

VAD ÄR LIQUID CARE?
ABSORBERAS SNABBT AV HUDEN


Liquid care, flytande hudvård, är ett lätt alternativ till cremer, ofta med en gelaktig formula som inte har någon fet känsla och snabbt och enkelt absorberas av huden. Flytande hudvård hjälper huden att dra till sig, fördela och bevara en optimal fuktmängd för att den ska förbli fyllig och elastisk. Detta gör att de typiska tecknen på utsatt och åldrande hud, till exempel rynkor och fina linjer, blir mindre tydliga.

VAD ÄR LIQUID CARE?
ABSORBERAS SNABBT AV HUDEN
HUDVÅRDSRUTIN
1 - 2 -3

HUDVÅRDSRUTIN

Avlägsna makeup, rengör, återfukta

Visa dig från din bästa sida! L'Oréal Paris gör det enkelt för dig att få fräsch hud som strålar av lyster.
Vi föreslår denna enkla hudvårdsrutin:
Steg 1 - Avlägsna din makeup med Rare Flowers rengöringsmjölk
Steg 2 - Djuprengör huden med en av våra tre Pure Clay-ansiktsmasker
Steg 3 - Återfukta med Hydra Genius Aloe Water flytande hudvård
MAKEUP-RUTIN
1 - 2 -3

MAKEUP-RUTIN

Bli "makeup ready"

Förenkla din makeup-rutin på morgonen eller fräscha upp huden efter träningen.
Nu kan du göra din hud redo för makeup omedelbart - utan att behöva vänta på cremer som ska absorberas och torka innan du lägger foundation eller puder.
Vi föreslår att du provar denna hudvårdsrutin:
Steg 1 - Förbered huden med Hydra Genius Aloe Water flytande hudvård
Steg 2 - Färgkorrigera med Infallible Total Cover Concealer-paletten
Steg 3 - Täck med True Match-foundation

KRAFTEN AV ALOE VERA
LUGNA OCH STRAMA UPP DIN HUD


Aloe vera kan både intas (den gröna utsidan av plantan i aloe vera-drycker) eller appliceras direkt på huden (den transparenta gelen inuti aloe vera-plantan i brännsårsgeler eller hudvårdsprodukter). Aloe vera är sedan länge känt för sina lugnande egenskaper på brännsår, klåda och infektion men har också på senare tid ryktats hjälpa till att dra ihop porer samt öka hudens elasticitet och fasthet för att ge en hudton som ser fräschare ut, som föryngrad.

KRAFTEN AV ALOE VERA
LUGNA OCH STRAMA UPP DIN HUD

HYALURONSYRA
FÅ DIN HUD ATT SE YNGRE UT


Hyaluronsyra (glycosaminoglykan) är en naturlig komponent i hud som ser ung och fräsch ut. Den gör att huden blir stram samt får lyster och en smidig känsla genom att stabilisera hudnivåerna, särskilt genom att dra till sig och bevara fukt. Hyaluronsyra ger också ett antioxiderande skydd mot tuff påverkan från miljön, exempelvis av temperatur och föroreningar. När vi börjar åldras minskar våra hyaluronsyrenivåer, vilket gör att vi behöver en liten extra boost - och därför används hyaluronsyra ofta i anti-aging-produkter som passar alla hudtyper (från fet till känslig hud).

HYALURONSYRA
FÅ DIN HUD ATT SE YNGRE UT

#message

Mer information / Läs mer