Aktiva ingredienser spelar huvudrollen i denna hårvårdsserie

Du har säkert koll på de många aktiva ingredienser som kan göra stor skillnad inom hudvård. Vi väljer ofta våra hudvårdsprodukter med stor omsorg och kompromissar inte med de ingredienser som ingår i våra produkter.

Men när det kommer till hårvård är det inte alla som känner till att hår och hårbotten också behöver samma hängivenhet och vårdande ingredienser.

På L’Oréal Paris har vi tagit fram Elvital Hyaluronic Pure. Det är en hårvårdsserie som förenar fuktgivande och rengörande ingredienser, till glädje för både hår och hårbotten.

Särskilt två ingredienser har fåt huvudrollen i Elvital Hyaluron Pure-produkterna, nämligen hyaluronsyra och salicylsyra. Bägge är ingredienser som är ytterst välkända och välanvända i hudvårdsprodukter på grund av de fuktgivande och exfolierande egenskaper som båda ingredienserna besitter.

Fuktvård till hår och hårbotten

Hårvårdsserien kan användas av alla som vill tillföra fukt till hår och hårbotten vid varje hårtvätt.

Har du tendens till uttorkat eller torrt hår är denna hårvårdsserie ett måste. Torrt hår mister ofta sin glans, framstår en aning tråkigt och kan vara svårt att tämja och styla. Många upplever att håret torkar ut under de kalla vintermånaderna, men fukt till hår och hårbotten är en bra idé att prioritera hela året om.

Med fuktvård kommer nämligen också mer glans och ett hår som upplevs som mjukare och livligare. Samtidigt hjälper de aktiva ingredienserna även till med att hålla din hårbotten rengjord och i balans.

Steg-för steg rutin med Elvital Hyaluron Pure

Med en hårvårdsrutin på endast tre steg kan du ge dina hårlängder en fuktförstärkning och säkra att din hårbotten rengörs skonsamt. Med denna trio av hårprodukter kommer din hårbotten lämnas pånyttfödd*, dina hårrötter rengjorda* och dina längder fuktade och lätta*.

Läs om hur du använder seriens produkter och vilka fördelar de har för ditt hår och hårbotten.

*Användartest, 59 kvinnor
Serum Testimonial

1. Rengörande serum till hårbotten

Första steget i din nya fuktgivande rutin är Elvital Hyaluron Pure Oil Erasing Serum, vilket avlägsnar överskott av produktrester från hårbotten.

Det rengörande serumet lämnar hårbotten rengjord i upp till 72 timmar* efter användning. Fördelen med detta serum är att det inte tar bort hårbottens naturliga och nödvändiga oljor.

Applicera serumet i sektioner i torrt hår och massera in produkten i hårbotten. Låt verka i 15 minuter och skölj ur. Fortsätt sedan med steg två.

*Användartest 59 kvinnor

2. Rengörande schampo

Steg två i denna hårvårdsrutin är Elvital Hyaluron Pure Schampo som är berikat med salicylsyra och hyaluronsyra.

När schampot används i kombination med serumet tar det bort upp till 68% överskottstalg från hårbotten** och upp till av 100% sebumet** som sitter fast på hårstråna*.

Resultatet är en lätt känsla och ett härligt rent hår.

Applicera schampot i vått hår, massera in produkten och skölj sedan ur. Fullfölj rutinen med steg tre.

**Instrumentellt test

VISA PRODUKT

3.. Fuktgivande balsam

Sista steget består av vårt Elvital Hyaluron Pure Balsam, som är idealt för dig som har fet hårbotten och torra längder.

I kombination med serumet och schampot från denna serie kommer du uppleva att ditt hår blir mer skinande** och tre gånger mjukare**. Ditt hår kommer samtidigt bli fyra gånger mer fuktat och bevara denna fukt i upp till 72 timmar**.

Applicera balsamet i längder och toppar och låt det verka i en minut innan du sköljer håret.

**Instrumentellt test

VISA PRODUKT
Hyalu Image

Fördelar med hyaluronsyra i hårvårdsprodukter

Vill du bli lite klokare på hyaluronsyra och dess egenskaper för håret?

Vi har skrivit en artikel som förklarar hur denna fuktförstärkande ingrediens kan ge ditt hår förnyad glans och liv.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Startsida" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.se/haar", "name": "Hår" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.se/haar/harvard", "name": "Hårvård" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.se/harvard/elvital", "name": "Demand more for your hair" } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.se/harvard/elvital/harrutine-med-hyaluronsyra", "name": "Den ultimata hårvårdsrutinen med hyaluronsyra" } } ] }