Ansiktsserum – aktiv ingrediens, intensiv vård för alla hudtyper

Ett serum är en ultrakoncentrerad hudvårdsprodukt och att använda ett serum är ett av våra viktigaste tips för en vacker och välvårdad hud. Ett serum hjälper huden tack vare sin särskilt höga koncentration av aktiva ingredienser. Den förstärker resultatet från din fuktgivande produkt och förbättrar effektiviteten i din hudvårdsrutin.

Ansiktsserum - intensiv och djupgående hudvård 

När ansiktsserumet lanserades på marknaden triggade det en mindre revolution på hudvårdsmarknaden. Ett serum är en effektiv produkt med intensiv verkan på huden med en särskilt koncentrerad formula som efterlämnar din hud mjuk och sammetslen.  Serumet tränger djupt in i din hud för en aktiv och riktad verkan och gör din hudvårdsrutin ännu mer effektiv. 

Vad är ett serum? 

Ett serum är en helt unik produkt inom hudvård och ett bra supplement i din hudvårdsrutin. Till skillnad från andra fuktgivande produkter innehåller den få aktiva ingredienser och nästan inga förtjockningsmedel. Ett serum är därför en effektiv hudvårdsprodukt som tillför huden intensiv och riktad ombesörjning.  

Konsistensen är mer lättflytande än en fuktkräm. Produkten absorberas snabbt av huden och ger en djup och effektiv verkan som efterlämnar huden len som sammet. 

Den lätta konsistensen samverkar med huden och låter de aktiva ingredienserna absorberas. Ingredienserna arbetar direkt och effektivt.  

Serumets verkan är inte på något sätt magisk, formulan innehåller bara mindre vatten än en kräm och fler aktiva ingredienser. Ett serum har alltså normalt en högre koncentration och är därför mer kraftfull och intensiv än andra hudvårdsprodukter. 

Hur ska man använda ett ansiktsserum? 

Från början var rekommendationen att använda ett ansiktsserum i sin hudvårdsrutin under säsongsskiftningar eftersom temperaturskillnaderna kan vara hårda mot huden och ansiktet därför ofta behöver lite extra omvårdnad. 

Idag använder man ett serum i förebyggande syfte som en del i sin dagliga hudvårdsrutin. Applicera serumet på ren och torr hud och låt det absorberas. Dutta med fingrarna på huden, du behöver inte gnida in produkten. Efter ett par minuter kan du runda av din rutin med en ansiktskräm, gärna från samma hudvårdsserie för att skapa perfekt samverkan mellan de olika produkterna.  Du kan upprepa samma rutin på kvällen innan du applicerar din nattkräm.  

Serumets formula är fullproppad med aktiva ingredienser som stärker och vårdar din hud.  Trots att serumen bara har funnits på marknaden i några år har mycket utveckling skett och idag är serumet en komplex hudvårdsprodukt. 

Ett serum kan innehålla många högkoncentrerade ingredienser. Det är den höga koncentrationen av aktiva, vårdande ingredienser som gör serumet till en så framgångsrik och effektiv produkt. Ett serum för med sig stora fördelar för huden med sin kraftfulla verkan och du kan med nytta anamma den i din dagliga hudvårdsrutin. 

Få ut det mest möjliga av ditt serum

Idag finns flera olika sorters serum på marknaden. Det viktigaste är att du känner till dina hudbehov. 

För att få bäst effekt av ett ansiktsserum ska du alltså välja ett efter hudtyp och behov.  Du kan välja att använda serumet i förebyggande syfte, men ett aktivt serum är bra för huden oavsett din ålder.

Vi rekommenderar att du använder serumet under din vanliga dagkräm då det ger en kraftigare verkan.  Det är vårt mest effektiva tips för hur du får ut mest av ditt serum. 

Varje serum har olika verkan och effekt. Det finns serum som täcker alla tänkbara behov din hud må ha.  Det finns serum som är speciellt utvecklade för mogen hud och som hjälper till med att strama upp och släta ut huden, som te x vårt Laser Serum. Det finns serum som lämpar sig för torr hud och som tillför huden näring. Du kan även hitta serum som är särskilt fuktgivande som lämpar sig för fuktfattig hud. Det finns även serum med brun-utan-sol-effekt som tillför huden sommarkysst lyster som vår Sublime Bronze Self Tan Serum

Allt handlar om att hitta det serum som lämpar sig för dina hudbehov. 

Titta igenom vårt sortiment av serum för att hitta ett som passar dig och din hud perfekt! Oavsett om du behöver extra lyster, fukt eller näring så är det alltid en bra idé att hjälpa sin hud på traven. Det gäller även om du behöver hjälp med att bekämpa mörka ringar under ögonen, fina linjer eller trötthetstecken.  

Så oavsett vad din hud behöver kan ett serum hjälpa dig med att tillföra din hud aktiva, intensiva ingredienser i din strävan efter en mjuk och strålande, slät hud. 

 
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.se/ansiktsserum-intensiv-vard-for-alla-hudtyper" } { "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Startsida" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.se/beauty-magazine", "name": "Beauty Magazine" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.se/ansiktsserum-intensiv-vard-for-alla-hudtyper", "name": "ansiktsserum-intensiv-vard-for-alla-hudtyper" } } ] }