Ansvarig för tävlingen är L'Oréal Sverige AB Gustavslundsvägen 22, 167 51 Bromma, Sweden, Org. no. 556048-3314 ("L'Oréal"). Denna kampanj är inte på något sätt sponsrad, administrerad eller stöttad av Facebook.

 • Colorista Festival Kit

 • För att delta i denna tävling måste du vara bosatt i Sverige samt acceptera dessa tävlingsvillkor. Anställda hos L'Oréal och familjemedlemmar till dessa anställda får inte delta.

  Deltagare måste vara över 18 år för att delta.

  De personuppgifter du lämnar i samband med insändande av bidrag kommer endast att behandlas för att administrera tävlingen. Mer information om hur L’Oréal behandlar personuppgifter finner du i vår Personuppgiftspolicy.

  Genom att ladda upp ditt bidrag godkänner du dessa Tävlingsvillkor samt samtycker till personuppgiftsbehandling enligt ovan.

  Tävlingen börjar den 22 juni 2017 och pågår till och med den 29 juni 2017.

  För att delta i tävlingen måste du uppge en sak du inte kan klara dig utan på en festival och motivera varför i kommentarsfältet på tävlingsposten på L'Oréal Paris Sveriges Facebook-sida.

  Om ditt bidrag är ofullständigt eller om vi saknar nödvändiga uppgifter kommer du inte att kunna delta i tävlingen.

  En jury bestående av representanter från L'Oréal kommer att utse 5 vinnare baserat på de bästa kommentarerna. Vinnarna får 1 Colorista Festivalkit. Paketet med kiten skickas endast till vinnaren. Vinnarna kommer bli kontaktade via Facebook av L'Oréal Paris senast den 7 juli.

  Juryns beslut är slutgiltligt, kan ej överklagas och behöver ej motiveras.  

  Priset har ett totalt värde av ca 750 SEK och består utav:
  – 1 x Colorista spray Hotpinkhair  
  – 1 x Colorista spray Minthair
  – 1 x Colorista spray Pink hair
  – 1 x Colorista spray Pastelbluehair
  – 1 x Rare Flowers Cleansing Wipes Dry/Sensitive skin
  – 1 x Miss Baby Roll Mascara Black
  – 1 x Botanicals sample
  – 1 x Regnponcho 
  – 1 x Öronproppar 
  – 1 x Hårband 
  – 1 x Colorista tygpåse 


  Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller annan egendom. Vinnaren är ansvarig för eventuella merkostnader i samband med vinsten, inklusive eventuella personliga skatter.

  Observera att det är enbart vinnaren av prisets ansvar att redovisa värdet av priset enligt lokala skatteregler för individuell beskattning, i det land där vinnaren är skattepliktig.

  Om vinnaren inte svarar inom 5 dagar efter att ha blivit kontaktad, förbehåller sig L'Oréal rätten att utse en ny vinnare.

  I händelse av brott mot dessa villkor och uppenbart fusk, förbehåller sig L’Oréal rätten att utesluta deltagare. L’Oréal tar ej ansvar för om tävlingsbidrag försvunnit, sänts fel eller blivit försenade, ej heller för tekniska problem som åstadkommits av tredje part vilka kan påverka anmälan eller slutresultatet.

  Genom att skicka in ditt bidrag överlåter du dina rättigheter till bidraget, inklusive nyttjanderätten till bilder, text m.m., till L’Oréal. Detta innebär bland annat att L’Oréal har rätt att publicera hela eller delar av bidraget på Internet eller i print, dock alltid i enlighet med svensk lag och god sed.

  För mer information, vänligen kontakta [email protected]