Stäng
cover-category-pic

EXTRAORDINARY OIL

Ditt hår, fast bättre

NYHET!

Kokosolja har länge använts av beautyproffen för att ge håret en silkeslen känsla med strålande glans. Nyheten Extraordinary Oil Coconut är inget undantag. Produkterna ger håret extra vård och näring, från rot till topp, utan att tynga ner. Den oemotståndliga tropiska doften är en härlig bonus!

NYHET!

EXTRAORDINARY OIL COCONUT
-FAMILJEN

Extraordinary Oil Coconut Shampo är ett närande schampo för normalt hår. Formulan innehåller extra fin kokosolja som ger intensiv näring utan att tynga ner håret – perfekt för dig som vill boosta ditt hår. Den underbara doften är en bonus! 

Extraordinary Oil Coconut Conditioner har en krämig och lätt formula med extra fin kokosolja som tillför håret näring och gör det mjukt och livfullt. Passar dig som har normalt hår.

Extraordinary Oil Coconut Oil är en vårdande hårolja berikad med tropiskt doftande kokosolja. Formulan skyddar och ger intensiv näring till normalt hår, utan att tynga ner det. Håret blir glansigt och lätt att hantera.

Extraordinary Oil Coconut Inpackning är en intensivt vårdande hårinpackning som på några minuter ger normalt hår en oförglömlig boost. Perfekt för dåliga hårdagar! Applicera i torrt hår eller använd den som balsam.  

EXTRAORDINARY OIL COCONUT
-FAMILJEN

EXTRAORDINARY OIL-FAMILJEN

Extraordinary Oil Schampo
Detta schampo innehåller en kombination av vårdande oljor, för ett extraordinärt hår. Formulan vårdar intensivt från rot till topp för ett silkesmjukt hår. Passar dig som vill ge ditt torra hår en boost.

Extraordinary Oil Balsam
Detta balsam passar torrt hår och innehåller en kombination av vårdande oljor för ett silkeslent hår som är lätt att reda ut. Formulan vårdar intensivt från rot till topp för ett riktigt mjukt hår.

Extraordinary Oil Hårkur
Hårinpackningen ger torrt hår den extra näring det behöver när det utsätts för kyla, vind, sol eller saltvatten. Den lyxigt krämiga formulan behöver bara sitta i håret i 2 minuter.

Extraordinary Oil Hårolja

Oljan ger ett silkesmjukt och glansfullt hår utan att tynga ner det. Använd som en vårdande kur, i blött hår före styling, eller som en sista finish för strålande glans. Passar torrt hår.

Extraordinary Oil Hårolja Handbag Size
Vår populära hårolja, för torrt hår, i en mindre flaska, för underbar glans och vård on the go!

EXTRAORDINARY OIL-FAMILJEN

SMART
RESEFÖRPACKNING!

Extraordinary Oil finns nu i en smart, mindre flaska som är perfekt för handväskan. Har du torra toppar eller glanslöst hår? Nu kan du snabbt och enkelt ändå fixa håret när du är på språng. Låt inte storleken lura dig, endast några droppar behövs för att ge håret vad det behöver!

SMART
RESEFÖRPACKNING!

6 TIPS – SÅ KAN DU ANVÄNDA OLJAN

#1
Applicera oljan på dina längder och toppar och låt den sedan lufttorka för intensiv näring.

#2
Applicera när som helst under dagen för extra näring och glans.

#3
Applicera i vått hår innan du fönar det för att få silkeslena längder.

#4
Definiera dina lockar och tämj ditt hår genom att applicera oljan i vått hår efter att du tvättat det.

#5
glansigt hår med en riktigt wow-faktor – applicera oljan i håret efter att du har fönat det!

#6
Använd oljan i nytvättat, torkat hår för att skydda håret och samtidigt få perfekt kontroll på ditt hårsvall.

6 TIPS – SÅ KAN DU ANVÄNDA OLJAN

#message

Mer information / Läs mer