Stäng
BOLD LOOK MED VÄLFORMADE  OCH FYLLIGA BRYN

BOLD LOOK MED VÄLFORMADE

OCH FYLLIGA BRYN

Ett välformat och lite fylligare bryn med hjälp av Brow Artist Plumper (Dark Brown).
 Denna produkt är en favorit hos mig och jag använder den varje dag för att få fylligare bryn och för att stråna ska ligga på plats hela dagen.

Borsta igenom brynen för att få bort eventuella rester av foundation och puder.

Börja med att definiera brynets form genom att rita ett streck under brynet med Brow Artist Designer i 'Deep Brown'. Jag förlänger även brynet så jag får ett helt ögonbryn.

Fyll i brynet med ögonbrynspennan med små streck för att försöka efterlikna ögonbrynsstrån.

I brynets början vill vi ha en ljusare nyans och därför lämnar jag det orört i detta steg. Om vi hade fyllt i brynets början med samma intensitet som resten av brynet hade jag fått ett argt uttryck.

Stråna växter oftast uppåt i början av brynet, därför ritar vi nu mjuka streck i den riktningen med ögonbrynspennan.

Borsta igenom brynet för att softa ut brynet en aning, detta steg tar även bort eventuella streck som kanske har blivit lite för intensiva

Nu ska vi ge brynet ett fylligare utseende genom att använda Brow Artist Plumper (Dark Brown). Med denna bryngelé ger vi stråna färg och får brynen att hålla sig på plats under dagen. Jag drar borsten genom brynet i den riktningen som stråna växer i, men i början av brynet borstar jag uppåt för att få ett lite "vildare" uttryck.

Färdiga bryn.

Till mina markerade och fylligare ögonbryn kör jag all in. Festsminkning med eyeliner, orange bruna skuggor och ett par lösfransar. Dags att slå klackarna i taket! Jag tycker det är snyggast om man låter håret vara ganska naturligt när man har en supersnygg festmake. Därför tar jag bara lite mousse i håret för lite stadga.

#message

Mer information / Läs mer