Stäng
NATURAL LOOK MED DEFINIERADE  MEN MJUKA BRYN

NATURAL LOOK MED DEFINIERADE

MEN MJUKA BRYN

Jag strävar efter att få brynet definierat, men mjukt och så naturligt som möjligt. Med några enkla steg så kan man få ett perfekt vardagsbryn!

Borsta igenom brynet med borsten på ögonbrynspennan. Stråna kommer då lägga sig på rätt håll och du ser din form bättre, dessutom försvinner eventuella rester av foundation och puder i brynet.

Jag använder Brow Artist Designer i 'Deep Brown' och börjar markera mitt bryn underifrån. För att få sina ögonbryn att se välformade ut är det viktigaste att få en ren linje under brynet. Det gör sådan skillnad.

Jag ritar små streck för att efterlikna brynstrån och förlänger mitt bryn. Tänk på att det är lättare med en välvässad penna att rita strecken åt det håll stråna växer.

Nu när vi har skissat fram formen på brynet så kan vi fylla i resten, fortsätt vara lätt på handen och rita med små streck.

I början av brynet växer oftast stråna i en annan vinkel, uppåt. Därför ritar jag även mina strån med ögonbrynspennan uppåt. Jag föredrar en ljusare start på brynet och ritar inte dit så många strån och trycker inte så hårt med pennan. En skarp början på brynet kan göra att man ser lite arg ut.

Borsta igenom brynet, detta gör att vi mjukar upp eventuella hårda streck och ger oss även möjligheten att se om man har missat att måla på något ställe.

Jag borstar igenom brynet med Brow Artist Plumper 'Transparent' för att få stråna att ligga på plats.

Mitt färdiga bryn.

Jag matchar mina naturliga och välformade bryn med en enkel vardagsmakeup i bruna toner. En definierad globskugga, ett ljust ögonlock, mascara och en beige kajal i vattenlinjen för en piggare blick. Under natten sover jag med en fläta, så har jag fina och naturliga lockar nästa dag. Sprayar i hårspray för att lockarna ska hålla och låter det sedan vara så naturligt som möjligt.

#message

Mer information / Läs mer