Stäng
Grått hår  – så fixar du looken precis när du vill ha den!

Grått hår – så fixar du looken precis när du vill ha den!

Vi älskar grått hår – den svala, lyxiga looken klär i princip alla och det är verkligen så snyggt! Vi vet dock att det kan kännas som ett för stort commitment att skaffa grått hår permanent. Men vi har lösningen! Läs vidare för att ta reda på hur du temporärt fixar den grå looken med hjälp av Colorista.

Så skapar du den grå looken hemma

Först behöver du titta på ditt eget utgångsläge: är du ljus-eller mörkhårig?

Är du ljushårig är det väldigt enkelt – allt du behöver är Colorista Hair Makeup Grey! Färgen, som är som makeup för håret, är superenkel att använda och nyansen avtar efter bara en tvätt. Du applicerar produkten precis hur du vill – slingor, toppar eller eller en effekt i luggen, det är upp till dig! Exakta instruktioner för hur du använder produkten finns här!

Är du däremot mörkhårig så kan det vara en god idé att först bleka håret för att få de grå tonerna att synas bättre. Älskar du tanken av att bleka håret själv så har vi produkterna du behöver. Vi rekommenderar Colorista Effects där du kan välja mellan Bleach, Balayage eller Ombré beroende på vilken effekt som passar din stil bäst. Därefter applicerar du bara Colorista Hair Makeup Grey på de ljusa partierna precis när du känner för det! 

Så bevarar du din nya look på bästa sätt

För att ditt hår ska behålla en kall ton utan gula inslag (som ljusa hår ofta får med tiden) så rekommenderar vi att du använder ett silverschampo, exempelvis Elvital Conor-Vive Purple. De lila pigmenten neutraliserar de gula vilket gör att ditt hår bibehåller sin svala, ursnygga nyans!

#THESAFEWAYTOGOGREY

Upptäck Colorista

Uppträck mer

#message

Mer information / Läs mer