Stäng
Så skapar du en bra bas

Så skapar du en bra bas


Det är de små detaljerna som skapar helheten. När det gäller den perfekta basen vill man göra så mycket som möjligt med så lite som möjligt. Att använda bra produkter som var och en har en specifik funktion hjälper definitivt mycket. 

Nedan ser du några av de steg (och produkter) som enligt oss är en del av en bra bas. Häng med! 
  

ÅTERFUKTNING

Innan vi lägger makeup behöver vi ge vår hud lite kärlek och omtanke. Under dagen får huden utstå mycket, och återfuktning är viktigt för att hålla den vid gott humör. 

Hydra Genius Aloe Water är ett bra sätt att starta dagen på. Den innehåller både aloe vera och hyaluronsyra och är superenkel (och snabb!) att applicera. Den har en smidig formula som snabbt tas upp av huden och återfuktar på djupet utan att kännas klibbig. Efteråt är din hud helt redo att möta dagen.


FÄRGKORRIGERING OCH CONCEALER

Färgkorrigering är en växande trend och något som många redan har integrerat i sin makeuprutin. Färgkorrigering innebär att applicera motsatta färgtoner i färgskalan för att dölja skiftningar i hudtonen. Har du en röd finne, använd en grön concealer eftersom dessa två nyanser tar ut varandra.

L’Oréal Paris Infallible Total Cover Color Correcting Kit innehåller 2 färgkorrigerande nyanser (grön & lila) och 3 concealer-nyanser (3 beige toner att använda före din foundation). Applicera den gröna med en makeupsvamp som i ett första steg i din makeuprutin för att täcka röda hudpartier. Använd den lila nyansen på områden du vill framhäva, till exempel på kindbenen, pannan och under ögonen. Är det något du vill täcka? Nyanserna i beige fixar det. Använd dem för att till exempel dölja påsar under ögonen.


FOUNDATION


Har du koll på färgkorrigering och concealer? Bra, då fortsätter vi med foundation. Vi vet att det är en djungel där ute och alla har olika behov, men det finns några kriterier en bra foundation måste uppfylla. Den måste ge bra täckning utan att bli kakig och sitta bra och länge samtidigt som den ger dig en naturlig look som passar din hudton. Det du ska kolla efter är en foundation som framhäver ditt naturliga jag istället för att addera ett täckande lager.

L’Oréal Paris True Match Liquid Foundation är en av våra mest populära foundations. Den ger jämn och naturlig täckning men låter fortfarande huden andas. Den unika formulan hjälper till att återfukta huden (vilket är perfekt om du har torr hud) och den är superenkel att applicera. Den finns i 21 nyanser för att du ska kunna hitta din perfekta match.

Tips: När du applicerar foundation, använd fingertopparna och gnid försiktigt in din foundation för att värma den. Värmen bidrar till enklare applicering – perfekt om du vill ha en lättare look.


NON-TOURING


Ja, non-touring! Contouring-trenden svepte in som en storm för några år sedan och har hängt med oss sedan dess. Och utifrån den började en ny trend uppstå – non-touring. De flesta av er kanske vet att contouring innebär att skapa illusioner av djup i ansiktet med hjälp av en ljus och en mörk skugga – för att skapa konturer så att säga. Non-touring är däremot när du använder en highlighter för att framhäva de höga punkterna i ditt ansikte. Så istället för att jobba med skuggor jobbar du med ljus.

L’Oréal Paris Glow Mon Amour Highlighting Drops kommer i två nyanser. Dutta den längs dina kindben, på hakan, på näsryggen och ovanför amorbågen.

Alla artiklar

#message

Mer information / Läs mer