Stäng
Hur fixar man håret om det fått gula eller orange toner?

Hur fixar man håret om det fått

gula eller orange toner?

För några veckor sedan färgade du håret hos frisören och du fullkomligen älskade resultatet. Håret kändes betydligt glansigare och mer livfullt än tidigare och din spegelbild utstrålade den där härliga ”because you're worth it-känslan”. Och det var du förstås. Men idag är känslan en annan. Oönskade gula toner har nämligen smugit sig in i ditt hår och självklart måste problemet åtgärdas. Frågan är bara hur? Vi har svaret.

Before

Varför blir håret plötsligt gulaktigt?
Färgat och blonderat hår kan med tiden bli gulaktigt. Det beror på att färgen går ur, varpå hårets naturliga underliggande pigment träder fram. Det är alltså orsaken till att brunetter plötsligt får orangea inslag i håret och att blondiner får gula nyanser.

After

Purple Shampoo 200ml

Elvital Color-vive Purple Shampoo 200ml

Lägg till i favoriter

Purple Shampoo är lösningen!
När de gula nyanserna börjar träda fram är det många som i panik slänger sig på telefonen för att boka tid hos frisören. Men det finns faktiskt en annan lösning på problemet – en produkt som snabbt och enkelt korrigerar gula och orangea toner: Purple Shampoo (silverschampo). Enligt färgläran är lila och gult/orange komplementfärger som neutraliserar varandra när de blandas. Det är där som Purple Shampoo kommer in i bilden. De lila pigment som schampot efterlämnar i håret, motverkar helt enkelt alla gula/orange toner och bidrar till att håret bevarar sin färg och kalla nyans. Har du en oönskad gul nyans på håret? Prova Elvital Purple Shampoo redan idag!

En gång i veckan, resten av veckan

Inpackning

Elvital Color-Vive

Lägg till i favoriter

Den perfekta hårrutinen för att undvika gula/orange toner
Om du vill få maximal effekt av ditt lila schampo, rekommenderar vi att du använder Elvital Purple Shampoo en gång i veckan för att slippa oönskade gula/orange toner. Kombinera gärna med inpackningen Elvital Color Vive-Mask för att tillföra håret extra näring och bevara din snygga färg. Toppen, eller hur?

#message

Mer information / Läs mer