Stäng
ELEGANTA BRYN SOM MATCHAR  PERFEKT TILL KOSTYM

ELEGANTA BRYN SOM MATCHAR

PERFEKT TILL KOSTYM

Från daglooken vill man ju snabbt kunna ändra stil om man till exempel måste rycka ut på ett viktigt möte med kunder eller gå direkt från jobbet till en middag.

Jag väljer att förstärka brynen till den eleganta looken. Till detta moment väljer jag att jobba med kitet (Brow Artist Genius). I detta fiffiga etui finns förutom skuggan, en snedskuren borste, en pincett och en vax till att borsta stråna på plats, allt man faktiskt behöver för att bättra på brynen! Jag har fått lära mig under hårda instruktioner från en nära vän och make-up-artist, att när man fyller i bryn i en mer markant form ska man lämna inre halvan lite ljusare. Annars ser man lätt väldigt arg ut och brynen ser väldigt sminkade ut. Så dessa bryn fixar man två steg.Jag fyllde försiktigt i formen skarpare på den yttre halvan av brynet med den snedskurna borsten och skuggan.

Med hjälp av den mascara-aktiga borsten och lite vax, borstar man lätt brynen på plats samtidigt som dom blir lätt ifyllda av färgen på vaxet.

Denna look kompletteras med en mera klassisk makeup med mörk ögonskugga och en snygg eyeliner med vinge. Munnen förstärks ytterligare med läppenna och läppstift i en rosa färg. För en elegant look är ju även den klassiska knuten i håret en perfekt match, alltid tidlöst och elegant.

Jag bär ofta kostym i mitt jobb och den här looken skulle passa perfekt till just det. Dock tror jag att jag skulle känna mig lite för sminkad dagtid, men skulle verkligen kunna se ut såhär på en jobbmiddag eller någon mer proper tillställning kvällstid. Det känns som kitet för brynen passar mig och min inställning till smink – så få och smarta saker som möjligt. Kändes inte jättesvårt heller med penseln tack vare att den är så tunn. Det här kitet kan helt klart få bo i min sminkväska!

#message

Mer information / Läs mer