Stäng
BOLD LOOK  FÖR EN KVÄLL PÅ STAN

BOLD LOOK

FÖR EN KVÄLL PÅ STAN

Efter en lång dag med möten, affärsmiddagar och annat kan det vara läge för en kväll på stan med vänner. Till detta tillfälle kan man kosta på sig att vara lite modigare med sin makeup.

Här har jag fått en rejäl sminkning med eyeliner och ögonpenna, ett riktigt dramatiskt kattöga! Mina läppar behålls ljusa för att inte ta fokus på mina markerade ögon, till brynen använder jag mig av en färgad browmascara, som är en färgad gelé för ögonbrynen, detta är nånting jag aldrig sett förut. Men med ett enkelt steg så fixar man ett mer dramatisk bryn med denna, man målar helt enkelt brynet med denna, vill man skapa lite extra volym så kan man borsta brynen lite uppåt för att få ytterligare fylligare bryn! Jag använder mig även av brynpennan för att förstärka kanten på brynet lite mer.
Håret har jag till detta fått i en inbakad fläta med lite mer volym i luggen som även den skapar en bold look!

Mjau. Känner mig redo för gala i denna look. Älskar faktiskt mina dramatiska ögon och bryn. Jag har en tendens att se lite flytande, snäll och beige ut i vanliga fall, men den här looken gjorde mig skarp och dramatisk. Jag fascineras över hur mycket man kan förändra sitt utseende med just ögonbryn

#message

Mer information / Läs mer