Stäng
Hur man flätar en klassisk fläta

Hur man flätar en klassisk fläta


Denna klassiska och enkla fläta är den lättaste flätan att göra. Med tre hårslingor som flätas över varandra ger du ditt hår en superchic look. 


Se de 6 stegen i filmen
 
Följ dessa enkla steg:

Steg 1: Börja med att borsta genom håret. Det finns inget värre än att hålla på med en fläta och sedan hejdas av trassligt hår så att man måste börja om. 

Steg 2: Dela ditt hår i tre lika stora delar. Vare sig du vill göra en låg eller hög fläta delar du håret i tre delar, en vänster-, en höger- och en mittdel. Håll den vänstra delen i din vänsterhand och den högra delen i din högerhand.

Steg 3: Korsa den vänstra delen över mittdelen. När du har korsat den vänstra delen med mittdelen blir det nu vänsterdelen som utgör den nya mittdelen. 

Steg 4: Korsa den högra delen över mittdelen. När du har korsat den högra delen med mittdelen blir det nu högerdelen som utgör den nya mittdelen. 
 
Steg 5:
Fortsätt på samma sätt. Vänster-höger-vänster-höger. Fläta så hårt du kan för att undvika hår som slinker ut och att flätan går upp.
 
Steg 6: När det inte finns så mycket hår kvar att fläta med, knyt en hårsnodd cirka 3 cm från änden. 


Tips: Botanicals Camelina Cream hjälper till att kontrollera ostyrigt hår samtidigt som det blir lättare att reda ut, vilket gör din fläta både slät och snygg!

Alla tutorials

#message

Mer information / Läs mer