Stäng
cover-category-pic

NYA

STYLISTA

#STYLEYOURWAY

Ta världen med storm med den enkla och heta hårstylingen

FIXA VILKEN LOOK DU VILL
LÅT INGET STOPPA DIG

Vi är besatta av att styla håret just nu – nya trender och looks syns på sociala medier varje dag, och vi vill testa ALLT! Kolla in våra ursnygga influencers och se vilken #stylistalook som är deras favorit, vilka produkter de använder och hur de stylar sitt hår.

Klicka här för att se alla våra grymma tutorials och bli en riktig #stylista du med!


FIXA VILKEN LOOK DU VILL
LÅT INGET STOPPA DIG

#BEACHWAVES
BEACH PLEASE!

Vem drömmer inte om det perfekta strandhåret, som för tankarna till härliga dagar på stranden? Nu har L'Oréal Paris tagit fram Stylista The Beach Wave Mist – för en beachlook med härlig textur. Globetrottern @debiflue har testat och godkänt misten!

Klicka här för att läsa mer om Stylista The Beach Wave Mist


#BEACHWAVES
BEACH PLEASE!

#BIGHAIR
MAKE IT BIG!

Är du ute efter läcker volym i håret? Då är Stylista The Big Hair Spray, godkänd av @cocobeautea, något för dig! Formulan, som innehåller vaniljextrakt, ger håret textur och volym samtidigt som resultatet blir härligt följsamt.

Klicka här för att läsa mer om Stylista The Big Hair Spray


#BIGHAIR
MAKE IT BIG!

#BLOWDRY
BE BLOWN AWAY!

Få till den perfekt fönade looken, medan håret är skyddat! Stylista The Blowdry Cream gör det möjligt för dig att skapa hållbara, fönade resultat – oavsett vilken look du vill ha. Influencern @xoxotsumi har godkänt cremen, som dessutom är värmeskyddande i upp till 230°C vilket minskar slitage på håret. Formulan innehåller även druvkärneolja för att du ska kunna fixa lättformade frisyrer.

Klicka här för att läsa mer om Stylista The Blowdry Cream


#BLOWDRY
BE BLOWN AWAY!

#BRAIDS
FOR BRAID LOVERS ONLY!

Att göra flätor kan vara svårt, och att få dem att hålla sig snygga hela dagen kan vara ännu svårare. Härliga @kirstenzellers har testat och godkänt Stylista The Braid Milk Hair Styling Cream som innehåller kokosmjökextrakt – flätorna håller i upp till 24 timmar!

Klicka här för att läsa mer om Stylista The Braid Milk Hair Styling Cream


#BRAIDS
FOR BRAID LOVERS ONLY!

#BUN
BUN THIS WAY

Att styla håret med buns är hetare än någonsin! Det finns oändligt många looks att experimentera med: från välkammat och slätt, till den där perfekt slarviga knuten. Coola @hooria_insta har godkänt Stylista The Bun Styling Spray, som gör att håret håller sig på plats. Formulan skapar även den textur och fyllighet som behövs för att kunna styla dina buns till perfektion.

Klicka här för att läsa mer om Stylista The Bun Styling Spray


#BUN
BUN THIS WAY

#CURLS
WHO RUN THE WORLD? CURLS!

Curls, curls, curls – vi älskar det! Men kärleken känns inte alltid besvarad, speciellt inte när man tampas med bångstyriga och frissiga lockar. Men nu kan du fixa de där drömmiga, väldefinerade lockarna med Stylista The Curl Tonic, godkänd av @paolaturani. Formulan, som innehåller gojibärextrakt, framhäver dina naturliga lockar.

Klicka här för att läsa mer om Stylista The Curl Tonic Hairstyling Spray


#CURLS
WHO RUN THE WORLD? CURLS!

#PIXIE
SHORT HAIR, DO CARE!

Ta din korta frisyr till en ny nivå med Stylista The Short Hair Balm Hair Styling Cream Wax, som gör det enkelt att skapa snygga och formbara looks på kort hår. Influencern @elsamuse har godkänt Stylista The Short Hair Balm Hair Styling Cream Wax, berikad med granatäppleextrakt. Nu är det enkelt att styla det snygga pixie-håret varje dag!

Klicka här för att läsa mer om Stylista The Short Hair Balm Hair Styling Cream Wax


#PIXIE
SHORT HAIR, DO CARE!

#SLEEK
SLEEK ON FLEEK

Ute efter slätt och blankt hår? Stylista The Sleek Serum, med acaiextrakt, är perfekt för dig som vill skapa blanka, släta frisyrer – oavsett om ska ha håret uppsatt eller utsläppt. Influencern @patryjordan har godkänt serumet som dessutom motverkar frissighet i upp till 24 timmar, samtidigt som den har ett värmeskydd på upp till 230°C.

Klicka här för att läsa mer om Stylista The Sleek Serum Hair Styling Heat Protector


#SLEEK
SLEEK ON FLEEK

#message

Mer information / Läs mer