Revitalift Laser Retinol Pressed-cream

Revitalift Pressed Night Cream innehåller en kraftfull duo ingredienser, Retinol och Niacianmide, som rekommenderas av dermatologer. Den innovativa behållaren garanterar att nattkrämen håller sig fräsch i ett lufttätt system då du pressar ut önskad mängd formula inför varje applikation. Formulan reducerar synbart rynkor, jämnar ut hudtonen och återfuktar på djupet.

Beskrivning
Revitalift Pressed Night Cream med Retinol och Niacianmide är framtagen för att verka på synliga ålderstecken. Retinol, som är en ledande hudvårdsingrediens inom anti-age, ger kraft åt denna kräm för att hjälpa till att minimera synligheten av fina linjer, rynkor och en ojämn hudton. Den innovativa formulan kombinerar retinol, niacinamide och närande oljor i en intensivt återfuktande, men ändå lätt, nattkräm. Vid kontinuerlig användning över tid ger krämen fastare ansiktskonturer, ett slätare hudintryck och förnyad lyster.
Ingredienser
Produktens ingredienslista kan uppdateras över tid. Konsultera alltid ingredienslistan som finns på den köpta produktens förpackning.
Revitalift
Laser Retinol Pressed-cream