Stäng
 LERANS FANTASTISKA EGENSKAPER

LERANS FANTASTISKA EGENSKAPER

Lera har används i tusentals år som en viktig komponent inom hudvård. Gamla hederliga moder jord kan faktiskt hjälpa till att rena och exfoliera hyn och få den att se yngre och spänstigare ut.

L’Oréal Paris Skin Expert har skapat en serie effektfulla produkter med tre kraftfulla typer av lera. Kaolin, montmorillonite och ghassoul. Denna unika kombination ger dig synligt resultat direkt, tar bort orenheter och låter din hy andas.
        
Kaolin är en mild lera, perfekt för känslig hy, som används för att mjuka upp och ljusa upp hyn. Ghassoul hittas endast vid de marockanska Atlasbergen och innehåller en stor mängd magnesium, kalcium och kalium. Leran används för att absorbera oljig hy och tar hand om orenheter på djupet. Montmorillonite är en lera som har använts i århundraden för att hela huden och har nu kommit tillbaka som den allra senaste trenden!
 
GRÖN: LERA + EUKALYPTUS
Bli kvitt tilltäppta porer och oljig hy. Denna serie är laddad med eukalyptusens karakteristiska egenskaper att rengöra hyn, och är mattgörande. Du får en spa-liknande upplevelse, medan den kraftfulla leran tränger in i huden och rengör på djupet, tar bort orenheter och tilltäppta porer. Huden upplevs direkt som härligt ren och mindre oljig. 

RÖD: LERA + ALGER
Exfoliera och förfina porerna med vulkaniska mineraler och extrakt av röda alger! Denna unika och effektiva formel ger en flerdimensionell upplevelse medan den exfolierar döda hudceller och jämnar ut hudtexturen. Din hy får en vacker lyster och ser fräsch ut. 

SVART: LERA + KOL
Ge ditt ansikte en detox och få din hy att stråla. Denna kraftfulla formula med kol ger en lyxig upplevelse, medan den rensar porer och tar bort orenheter på djupet. Säg hej då till tråkig hy! Denna kombination får huden att kännas ren, sammetslen och balanserad.

Alla artiklar

#message

Mer information / Läs mer