Stäng
Julianne Moore

Julianne Moore

Den Oscarsvinnande skådespelerskan Julianne Moore är essensen av den moderna kvinnan – naturlig, självständig och engagerad. Hennes tidlösa skönhet och personlighet har gjort henne till en otroligt inspirerande gestalt.

Julianne Moore är en central personlighet i filmvärlden och utgör essensen av den moderna kvinnan: lika delar naturlig som självständig och engagerad. Julianne Moore är ansiktet för hudvårdsserien Age Perfect.

Med sin enastående bakgrund inom film har den mångsidiga skådespelerskan spelat många olika roller – från femme fatale till misshandlad mamma. Och hon är lika övertygande oavsett om produktionen är liten eller stor, något hon har skiftat mellan sedan hon började sedan karriär. Hon har tagit emot inte mindre än fyra Oscarsnomineringar – två för bästa skådespelerska i filmerna The End Of The Affair och Far From Heaven samt två för bästa kvinnliga biroll i sina roller i filmerna Boogie Nights och Timmarna – och nio Golden Globenomineringar. Dessutom fick Julianne Moore priset som bästa skådespelerska vid den 64:e Emmy Awards-ceremonin för sin prestation som Sarah Palin i filmen Game Change, regisserad av Jay Roach. Så det är inte för mycket att säga att hon har en lång karriär på röda mattan.

Julianne är inte bara en framstående skådespelerska utan också en framgångsrik barnboksförfattare. Vid sidan av sin imponerande filmkarriär har hon nyligen gett ut den tredje boken i serien om Freckleface Strawberry. En bok som berättar om hur en liten rödhårig flicka blir retad för sitt utseende av andra barn och hur hon övervinner mobbningen.

“I am honoured to convey the idea of self-confidence with the motto 'Because You’re Worth it'"

Alla ambassadörer

#message

Mer information / Läs mer