Infaillible 24H Fresh Wear Foundation 180 Rose Sand

Flytande foundation som ger ett långvarigt slutresultat och som känns lätt på huden, som att huden kan andas. Behåll den fräscha känslan, timme efter timme, med Infallible 24H Fresh Wear: - Lätt formula, 24 timmars fräsch hudton - Andningsbar formula - Naturlig finish, ingen maskeffekt - Smetar inte ut - Medium till full täckning som kan byggas upp - Tillgänglig i 34 nyanser

Beskrivning
Upptäck Infallible 24H Fresh Wear från L'Oréal Paris. Känns lätt på huden, gör så att huden känns som att den kan andas och ger en fräsch hudton. Formulan håller i 24 timmar och har nu också SPF25. Med Fresh Wear flytande foundation innebär långvarig makeup inte längre tjock och tung täckning. Den innovativa syreteknologin gör att den känns lätt på huden och formulan säkrar även för full täckningsförmåga. Tillgänglig i 34 nyanser för att passa olika hudtoner. Foundation med medium till full täckning. Smetar inte ut. Svettresistent. Ingen maskeffekt. Låt ingenting tynga ner dig!

Ingredienser
Produktens ingredienslista kan uppdateras över tid. Konsultera alltid ingredienslistan som finns på den köpta produktens förpackning.
Användning
Applicera denna flytande foundation på huden och jämna ut med fingertopparna, en makeupsvamp eller makeupborste.
180 Rose Sand
Infaillible
24H Fresh Wear Foundation 180 Rose Sand