Oap Makeup Unlimited Mascara Waterproof Packshot Borste 2
Oap Makeup Unlimited Mascara Waterproof Packshot Borste
Oap Makeup Unlimited Mascara Waterproof Textur
Double Extension Carbon Black mascara passar dig som vill ha en mascara som både vårdar och ger längd. L'Oréal Paris Double Extension Mascara är en 2-stegsmascara som består av en vårdande, vit basformula berikad med ceramider samt en förlängande svart mascara vars borste jämt fördelar intensiv färg från rot till topp utan att det bildas klumpar. Mascaran har en borste i vardera ände som gör appliceringen enkel och behaglig. Mascaran tillför imponerande volym och definition för vackert böjda fransar. Dina ögonfransar ser omedelbart mjuka och välvårdade ut.
Produktens ingredienslista kan uppdateras över tid. Konsultera alltid ingredienslistan som finns på den köpta produktens förpackning.
Steg 1: Vårdande basformula berikad med ceramider som skyddar och stärker fransarna och skapar en perfekt bas för färgmascaran. Applicera från rot till topp. Steg 2: Längdgivande mascara med intensiv färg och ett klumpfritt resultat. Appliceras efter basformulan från rot till topp. Lätt att ta bort med ögonmakeupborttagning.
Hoppa över skjutreglage: Body Care Articles

Upptäck fler tips & knep

Håll din hud glad