Stäng

COLORISTA

Don't just DIY – #DOITYOURWAY

COLORISTA HAIR MAKEUP
#DOITYOURWAY

COLORISTA HAIR MAKEUP

Dags för färgstark makeup – i håret! Den behagliga formulan ger omedelbar färg så du kan fixa din personliga look på nolltid. 16 färger finns och de passar för både ljust och mörkt hår. Färgen bleknar efter bara en schamponering – det vill säga att du kan förnya din look så ofta du vill!

1-DAY SPRAY
#DOITYOURWAY

1-DAY SPRAY

Som makeup för ditt hår. Ge dig själv en makeover för en dag eller inför en galen utekväll. Från mjuk pastell till flashiga nyanser, Colorista 1-dagars spray kommer i fem färger. Välj en eller lek med flera, för en helt personlig look. Färgen avtar efter första schamponeringen. 

1-2 WEEK WAHSHOUT
#DOITYOURWAY

1-2 WEEK WAHSHOUT

Säg hejdå till tråkigt hår! Prova ett nytt liv för en vecka eller två. Colorista Washout kommer i 9 nyanser av klara toner och pastell. Lek med olika stilar för att skapa din unika look. Allt är möjligt.

PERMANENT PAINT
#DOITYOURWAY

PERMANENT PAINT

Vågar du gå all in? Då är våra Paints ett säkert kort. Klassisk permanent hårfärg i trendiga och starka nyanser. Enkla att applicera hemma och ger dig ett resultat som sticker ut. 

LIGHTENING EFFECTS
#DOITYOURWAY

LIGHTENING EFFECTS

Få ditt hår att poppa. Med Lightening Effects kan du skapa balayage, bleach och ombré looker. Om du är brunett, använd en av effekterna innan en pastell Washout. Lätta att applicera och snälla mot ditt hår. Det enda svåra är att välja en utav dem.


VIKTIG INFORMATION!

Colorista Hair Makeup, Spray, Washout och Paint-färgerna är inte synliga i alla hårfärger. Läs mer om våra Colorista produkter och upptäck den rätta nyansen för just dig!

LÄS MER

VIKTIG INFORMATION!

#message

Mer information / Läs mer