Stäng
cover-category-pic

COLORISTA

Don't just DIY – #DOITYOURWAY

DIFFERENT SHADES OF GREY #COLORISTAGREY

Är du sugen på grå slingor eller vill du ha en snygg silvrig nyans? Då har du kommit helt rätt! Colorista från L'Oréal Paris har grå hårfärg för både brunetter och blondiner. Vissa färger är permanent, medan andra försvinner gravidvis när du tvättar håret. Vilken väljer du? Colorista Paint #silvergrey är en permanent hårfärg i en snygg sval silvergrå nyans. Den gråa färgen är ljus och passar alla som har extra ljustblont hår.

Colorista Paint #smokeygrey är permanent hårfärg i en snygg mörkgrå nyans som för tankarna till rök eller stål. Färgen ger dig som har extra ljustblont hår en kall grå nyans. Colorista Hair Makeup #silvergreyhair är en tillfällig hårfärg för dig som är brunett och vill variera din look. Gör grå slingor eller en snygg ombré som tonar in i grått. Färgen mattas gradvis av när du tvättar håret. Colorista Hair Makeup #greyhair är perfekt för dig som är blond och vill liva upp ditt hår med grå slingor eller med en ombré som tonar in i grått. Det är en tillfällig hårfärg som gradvist mattas av när du tvättar håret.

DIFFERENT SHADES OF GREY #COLORISTAGREY

MONOKROM FÄRGINSPIRATION

SE VÅRA MOODBOARDS PÅ PINTEREST

Kolla in våra ursnygga, monokroma moodboards – färgerna i dessa är några av de trendigaste just nu! Låt dig inspireras och få tips på hur du kan styla dig själv i en monokrom look, resultatet blir verkligen supersnyggt. Fullända looken med hjälp av Colorista Hair Makeup!

Klicka på de olika färgerna för att se moodboardsen!

#GREYINSPO 💿
#COPPERINSPO 🍁
#LILACINSPO 🦄
#GREENINSPO 💚

MONOKROM FÄRGINSPIRATION

#INSTANTCHANGE

MAKEUP & SPRAY

MAKEUP

Mixa och matcha färgerna och testa nya looks och nyanser hur ofta du vill – färgen avtar efter bara en tvätt. Colorista Makeup är perfekt om du snabbt och smidigt vill färga temporära slingor eller större partier. 

SPRAY

Vill du förändra din hårfärg på ett kick så ska du testa Colorista Spray, färgen behöver bara torka i 1 minut innan du är good to go! Colorista Spray är det enklaste valet när du vill färga stora partier eller hela håret. 

#INSTANTCHANGE

#FORAWHILE

WASHOUT

Har du hittat en favoritfärg som du gärna vill behålla en längre tid? Då är Colorista Washout absolut något för dig! Det är enkelt att färga hela håret, skapa slingor eller exempelvis en ombré med våra Washouts. Färgen kan hålla i upp till 15 hårtvättar – det är bara att applicera mer när du känner för det.

#FORAWHILE

#ITSAKEEPER

PAINT & EFFECTS

PAINT

Har du bestämt dig för att köra all in på en look med permanent resultat så måste du kolla in Colorista Paint. 9 färger finns och du väljer själv om du vill färga hela håret eller om du vill skapa snygga effekter som exempelvis bayalage eller ombré.

EFFECTS

Blek hela håret eller skaffa en ursnygg balayage eller ombré – med de tillhörande appliceringsverktygen blir det enkelt för dig att skapa din favoritlook. Effects är också en perfekt grund om du vill få andra Colorista-färger att framträda mer intensivt!

#ITSAKEEPER
MAKEUP FÖR HÅRET
#DOITYOURWAY

MAKEUP FÖR HÅRET

Dags för färgstark makeup – i håret! Den behagliga formulan ger omedelbar färg så du kan fixa din personliga look på nolltid. 16 färger totalt och det finns alternativ för både ljust och mörkt hår. Färgen bleknar efter bara en schamponering – det vill säga att du kan förnya din look så ofta du vill!

1-DAY SPRAY
#DOITYOURWAY

1-DAY SPRAY

Ge dig själv en makeover för en dag med Colorista Spray. Hitta dina favoriter bland mjuka pasteller och färgstarka nyanser och mixa dem hur du vill för en helt personlig look. Färgen avtar efter bara en tvätt – byt look hur ofta du vill!

SEMIPERMANENT WASHOUT
#DOITYOURWAY

SEMIPERMANENT WASHOUT

Är du sugen på att skaffa en ny look som håller i upp till 15 tvättar? Testa då Colorista Washout! De semipermanenta färgerna finns för både ljust och mörkt hår – du kommer garanterat hitta en färg du gillar bland de snygga nyanserna.

PERMANENT PAINT
#DOITYOURWAY

PERMANENT PAINT

Vågar du gå all in så är Colorista Paint ett säkert kort. Den permanenta hårfärgen finns i 9 ursnygga både ljusa och mörka nyanser. De är enkla att applicera själv där hemma och ger dig ett resultat som verkligen sticker ut. 

LIGHTENING EFFECTS
#DOITYOURWAY

LIGHTENING EFFECTS

Med Lightening Effects kan du skapa heta balayage-, bleach- och ombrélooker. Brunett och vill använda Washout eller Makeup? Använd då en av dessa effekter först! Lätta att applicera och snälla mot ditt hår. Vilken look föredrar du?

BLI ETT COLORISTA-PROFFS

Läs, se och lär dig allt om de olika Colorista-produkterna, kolla på våra färgkartor och upptäck alla värdefulla tips och tricks du behöver veta för att bli ett riktigt Colorista-proffs – klicka här!

LÄS MER
BLI ETT COLORISTA-PROFFS

#message

Mer information / Läs mer